2015. október 3., szombat

Szerzemények #17 | Yankee Candle, Müller, IKEA...

A Glamour napos vásárlásnak külön bejegyzést szentelek majd, ezért úgy gondoltam, hogy még előtte megmutatom, miket szereztem az elmúlt 1-2 hónapban. Nem gyűlt össze túl sok minden, sminket szinte nem is vettem, hiszen általában a kuponos napokra spórolok, de azért akad pár új termék, ami érdekes lehet.


Beújítottam néhány őszi Yankee Candle tartot, két új (Cranberry Twist, Gingerbread Maple) és két régi illatra (Soft Blanket, Shea Butter) esett a választásom. A Soft Blanket az egyetlen, amit ezelőtt is használtam már, hatalmas kedvencem, remélem a többit is szeretni fogom. Mostmár lassan a téli illatok is kikerülnek, azokra is nagyon kíváncsi vagyok. 


A Müller szombatot is megjártam, főként hajápolási dolgokat szerettem volna venni, ugyanis mostanában összesen két pakolásra korlátozódik a rutinom, kell a változatosság. A Dove Advanced Hair Series vonalról már sok jót hallottam, ebből választottam a Pure Care Dry Oil balzsamot, valamint kipróbálom a Garnier Ultra Doux Szépségrituálé balzsamját is, ez még egészen friss a piacon. A szeptemberi kedvencekben már említettem, hogy visszatértem a Garnier Mineral Ultry Dry golyós dezodorra, az egyik leghatásosabb, amit eddig használtam. Nem gyakran eszem édességet, de akkor éppen megkívántam a Nutella & Go-t, a Jelly Bean-t pedig amúgy is szeretem, ez a fajta ráadásul nem tartalmaz zselatint - ami számomra lényeges szempont. Teljes áron kicsit húzós (700-800 forint körül mozog), de alkalomadtán belefér.


Az IKEÁban kapható a legjobb ár-érték arányban 100 darabos mécses (kb. 600 forint), de ugyebár onnan nem lehet összesen ennyivel kijönni...:D A kis flakonokat IKEA Family kártyával körülbelül 300 ft/4 darab áron vettem, a poharakat úgyszintén. Rengeteg pohár eltört itthon véletlenül mostanában, amikor pedig megláttam ezeket, nem volt visszaút. Néhány hete lett egy új állólámpám, ehhez passzol ez a rizs mennyezeti lámpabúra, a régit már szerettem volna lecserélni egyébként is. 


Amikor múlt héten Szegeden jártam, betértünk a Kincses Sziget nevű kis üzletbe, ami leginkább egy százforintosra hasonlít, rengeteg kozmetikumot, bizsut és háztartási cuccot lehet kapni. Budapesten kevés helyen árulnak Aden sminktermékeket, úgyhogy rettenetesen megörültem, hogy itt volt a filces tusból és a BB krémből, aminek a legvilágosabb, 1-es árnyalata ugyan kicsit sötét, de szerencsére van mivel világosítani rajta. A Kallos hajpakolásaiból szintén csak a nagy, egy literes kiszerelést árulják a legtöbb boltban, nekem viszont a kicsi is bőven elég. Az Omega verziót már régebben kinéztem a Krémmániás vélemények alapján, pont az utolsó darabot hoztam el.

Ti szoktatok előre spórolni a Glamour illetve Joy napok előtt?

13 megjegyzés:

  1. Jaj, lassan jön a YC időszak nálam is, de megpróbáok várni télig - szerintem nem fog sikerülni...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha gyertya, akkor nem sikerül a várakozás, ez szinte 100% :D

      Törlés
  2. A Cranberry Twistnek szerintem tea illata van. :) Imádom!
    A Shea Butter is kedvenc lett nálam még tavasszal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tea illatra nem is gondoltam, mondjuk nem szoktam teázni :D
      A Shea Buttert amikor először szagoltam, nem tetszett, most meg igen, nem értem :D

      Törlés
  3. A Cranberry twistet biztos ki fogom próbálni, meg az összes új őszi illatot :P Ezek, meg a téliek a gyengéim. Na és persze az a mártogatós Nutella, amit nagyon igyekeztem figyelmen kívül hagyni, de nem sikerült :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a vicc hogy nem is szeretem a Nutellát...:D Ehhez képest emellett akárhányszor elmentem, megkívántam :D

      Törlés
  4. Most, hogy megláttam a YC tartokat, már megyek is a webshopba és veszek párat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindenképp elmegyek majd a boltba megszaglászni őket, pedig milyen csábító lenne rendelni, házhoz hoznák utazgatás nélkül...:DDDD

      Törlés
  5. Jövőhéten jön a szoctám, jön a burzsujélet -és ezáltal jó pár virtuális kosaramat ki fogom üríteni -többek között a YC-t is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülj neki, hogy kapsz szoctámot, nálunk mindenki kérelmét visszautasították :D

      Törlés
  6. Erre a Dove balzsamra én is kíváncsi vagyok, és a gingerbread maple tartra is, de nem lehet nálunk kapni. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kijöttek az új téli illatok már a webshopban, figyeld meg, rendelés lesz a vége nálatok :DDDDD

      Törlés
    2. Úr isten, a fél fizetésem el tudnám náluk költeni. :D
      (vagy az egészet)

      Törlés