2015. október 15., csütörtök

Elfogytak #14

Ismét összegyűlt egy zacskónyi üres csomagolás, és ugyan már - időjárásilag is - nyakig benne járunk az őszben, a legtöbb ezek közül még a nyári hónapok folyamán fogyott el. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy egyetlen sminktermék sem kapott helyet ebben az adagban, tusfürdők és samponok azonban annál inkább. 


Palmolive So Vibrant tusfürdő: csak úgy véletlenszerűen vettem le a polcról, hogy megszagoljam, és azonnal tudtam, hogy kell nekem. Számomra narancsos babasampon illata van, valamiért a "balzsamos" jelző jut rögtön eszembe róla. Sokkal krémesebb és selymesebb az állaga, mint például a Balea tusfürdőknek, biztosan nem ez az utolsó darab, amit a Palmolive-tól vásároltam.
Újravenném? Igen.

Balea Cabana Dream tusfürdő: az idei nyári kiadásból talán ez volt a kedvencem, habár semmilyen általam ismert gyümölcsöt nem tudtam felfedezni az illatában. Ez volt a legtartósabb a három közül a bőrön.
Újravenném? Igen.

Balea málna-citromfű tusfürdő: ezt bizony nagyon eltalálták, a testápoló párjában sokkal inkább dominál a citromfű, ebben viszont egyértelműen a málnáé a főszerep, egyszerűen isteni. Ha még látjátok a DM-ben, csapjatok le rá!
Újravenném? Igen.

Adidas Women Shape tusfürdő: JOY napos féláras szerzemény, alapvetően szeretem az Adidas tusfürdőit, de közel 700 forintot nem valószínű, hogy eredeti áron kiadnék rá. Semleges, nőies illatú, bármelyik évszakra el tudnám képzelni. Elvileg a "szagokat" is gátolta, erről nem tudok érdemben nyilatkozni, nem tapasztaltam semmi különlegeset. 
Újravenném? Igen.

Yves Rocher citrom-bazsalikom tusfürdő (mini): sokalltam a nagy kiszerelés árát, de mivel a nyáron odavoltam mindenért, ami fanyar és citrusos, a kis kiszerelés hazajött velem. Valóban a bazsalikomot érezni jobban benne, nekem viszont kifejezetten ez tetszett, még akkor is, ha tartósan érezhető volt még órákkal fürdés után is. Kell hozzá egy hangulat, ha szabad így fogalmaznom, emiatt nem használnám minden nap, de bejött.
Újravenném? Igen.

A fürdősók közül mindet nagyon szerettem, leginkább a Kneipp Fühl dich...fröhlich és a Waldpaziergang voltak a kedvenceim.


CaoNatur sampon normál hajra: volt egy "kirohanásom", amikor ráuntam a jól bevált Mane 'n Tail samponomra, és újra küldetésemnek éreztem, hogy valami jobbat találjak, ekkor futottam bele, hogy már a DM-ben is kapható a CaoNatur márka. Nem emlékszem már kinél, de olvastam, hogy mennyire hatásos volt a hajmosások idejének kitolására, sajnos én ebből semmit sem érzékeltem. Itt írtam róla egy kicsit bővebben.
Újravenném? Talán.

Balea Med Ultra Sensitive sampon: egy ideig mániám volt az is, hogy majd a "mindenmentes" termékek fogják a megoldást nyújtani a problémámra, jelentem, ez sem jött össze. Végül első samponozásokkor használtam el, így teljes mértékben bevált, a dolgát elvégezte.
Újravenném? Nem. 

Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair BB krém: anno hajvégápoló sürgős pótlásaként vettem, de nem sikerült helyettesítenie. Nem olajos állagú, inkább krémes, de abból is a folyékonyabb fajta, általában nedves hajra használtam szárítás/formázás előtt. Az illata olyan, mint a termékcsalád többi tagjának, sokáig érezhető, egész jól hidratált, de nem csodaszer.
Újravenném? Talán.

Balea Professional Fülle & Pracht sampon (mini): elvileg dúsít, gyakorlatilag ebből nem érzékeltem semmit. Abszolút semmi különös, legalábbis néhány használat után a minta alapján.
Újravenném? Nem.

Balea Spray-On testápoló: írtam róla, nagy kedvencem, remélem nem vonják ki egyhamar.
Újravenném? Igen.

Bioderma Sensibio H2O micellás víz: bérelt helye van az elfogytak között, a kedvenc arc- és sminklemosóm.
Újravenném? Már meg is történt.

Babylove Ultra Sensitive lemosó: többek ajánlására vásároltam meg, én is főként arctisztításra használom, de ha fürdősót teszek a vízbe, akkor az illatmentessége miatt tusfürdőként is bevetem. A csomagolása borzalom, nehéz kinyomni belőle a terméket, furcsán össze is esik, ahogy fogy, és szét kell vagdosni, hogy ne maradjon benne jópár használatra elegendő mennyiség, ezt nem szeretem benne. Ezen kívül nem szárít, olcsó, de egyébként a Rossmann sajátmárkás Babydream szinte tökéletesen ugyanez, most az van itthon.
Újravenném? Igen.

La Roche-Posay termálvíz (mini): Szigeten, és úgy összességében a nagy melegben jó hasznát vettem, viszont ezen kívül bármilyen hatást nem igazán érzékeltem. 
Újravenném? Nyárra talán igen.

La Rochy-Posay micellás víz (mini): szépen leszedte a sminket is, a szememet sem csípte, de valahogy a Bioderma után mégis tisztábbnak érzem az arcomat, pedig nem hagy maga után ragacsos érzetet. 
Újravenném? Talán.


Nálatok is több dolog fogy nyáron? :)

4 megjegyzés:

  1. Szerintem a Kneipp fürdősókból be fogok én is tárazni. :D
    Elkapott engem is az őrület... :D

    VálaszTörlés
  2. Olyan szépek sorban a fürdősók az első képen, hogy meghoztad a kedvem hozzájuk :D
    A Kneipp hol kapható? Müller?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézusom, nagyon nevetek, pont most írtad a kommentet, amikor az új videódat nézem :D
      Aha, Müller :)

      Törlés