2015. szeptember 3., csütörtök

Szerzemények #16 | DM, Rossmann, Müller, Catrice új szortiment...

Adós vagyok még a nyár második felének szerzeményeivel, ilyen ez, amikor kijön sok-sok újdonság, vagy éppen szimpatikus akciókba futunk bele :) Visszagondolva ruhákat az idei leárazások alkalmával szinte egyáltalán nem vásároltam néhány basic nadrágon, felsőn, és egy pár cipőn kívül, beauty kategóriába eső termékekből azonban annál többet, nézzük is!


A DM-be elsősorban a limitált kiadású Dontodent pink grapefruitos szájvízért indultam, ami nevetséges 300-400 forint körüli áron kapható mostanában, láthattátok is már kedvencek között. A fogkefét csak azért mutatom meg, mert extra puhák a sörtéi és mindössze 300 forint, az utóbbi hónapokban már csak ezt használom. A Balea kiwis tusfürdője valahogy mindig elkerülte a figyelmemet, egészen idáig, és habár rengeteg bontatlan tusfürdőm van itthon, tudom, hogy el fog fogyni. Sajátmárkás fürdősókból sajnos itthon nem túl nagy a felhozatal, ráadásul általában nem nyerik el a tetszésem, de most éppen egy kókuszos-feketeribiszkés változatot találtam, aminek meglepően jó illata van. Ha már az Alleeban voltam, kértem mintát két Lush samponból, a Bigből és a Rehabből, mindkettőt ajánlották nekem, kíváncsi leszek, hogyan teljesítenek. 


A Mexx Fresh parfümöt már régebb óta nézegetem, véletlenül futottam bele, hogy a Rossmannban 2000 forintra volt leárazva a 15 ml-s kiszerelés, nem kérdés, hogy ennyiért hazahoztam. Akciós volt a kedvenc dezodorom, a Rexona Maximum Protection is, ezt a stress-control változatot még nem próbáltam belőle. Az akciós kosárkában találtam egy Catrice rúzst a Check & Tweed trendkiadásból (CO2 Mind The Red! árnyalat), amiből egyet már birtoklok, és nagyon szeretem. A DM 50 pontért kiváltható 25%-os hajápolási kuponjával megvettem az Aussie dúsító szárazsamponját, és a Balea Professional Repair hajvégápoló olaját, amitől ugyan kicsit ódzkodom a benne található alkohol miatt, de Krémmánián jó értékeléseket kapott. 


Fanatikusként nem bírtam ellenállni, amikor a Müller katalógusában belefutottam, hogy 295 forintért kaphatóak a Duschdas tusfürdők, rögtön vettem is belőle kettőt, egy lime-menta és egy kókusz illatút. Egyébként rettentő gyorsan elkapkodták, néhány nap múlva már nem volt belőlük egy darab sem. Évi és Carmenesque hatására az Original Source mentás-teafajolajos tusfürdőt is kipróbálom, ami annyira bejött, hogy már írtam is róla, itt elolvashatjátok :) A Müllerben mindig találok néhány olyan fürdősót, amik újdonságnak számítanak, ilyen a Tetesept Mandelmilch és Mangomilch is.  


Hódmezővásárhelyi kiruccanásunk alkalmával Ritával, Andival és Ramival is garázdálkodtunk egy kicsit a helyi boltokban. Leadtunk egy rendelést a Paula's Choice-nál, így került hozzám két minta a Resist 10%-os AHA hámlasztóból, és kettő a Skin Perfecting 2% BHA gélből. Egy helyi lakberendezős üzletben árulnak Yankee Candle termékeket is, innen a Garden Sweet Pea és a Pink Dragonfruit tartokat választottam, a Müllerben pedig vásároltam egy Kneipp Erkältungszeit fürdőtablettát, és egy Lavozon Fresh Up! 30 faktoros fényvédő spray-t.


Nagyon vártam már az új Catrice szortimentet, sajnos elég sokat csúszott a megjelenés, de nagy szerencsémre még szinte érintetlen volt az állvány az Europeumban, amikor mentem. Igazán izgalmas dolgokkal rukkoltak elő, de a legtöbbhöz hasonló termékem már van, előbb azokat használnám el, így csak két dolog került a kosaramba. A Liquid Camouflage vízálló korrektorról már a sajtóanyag közzétételekor tudtam, hogy meg fogom vásárolni, a vízálló színezett szemöldökwax szintén pont kapóra jött, az átlátszót egyébként is szerettem volna már.

Ti vettetek valamit az új szortimentek kínálatából? :)

9 megjegyzés:

  1. Az Aussie szárazsampont én is használtam nyáron és nagyon szerettem, de most Batiste váltottam.
    A YC illatok mindegyik nagyon fincsi, nálam most a Black Coconut illatozik. :)

    A Catrice korrektorból én most vettem utánpótlást a tégelyesből, már kettőt elhasználtam belőle korábban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Batiste-ból én is vettem kétfélét, szeretnék is írni róluk majd. Kíváncsi leszek hogy a folyékony Catrice korrektor van-e olyan jó, mint a tégelyes :)

      Törlés
  2. A DONTODENT fogkefét használom én is, és nagyon jó.
    Tusfürdők közül nekem a Rexona Fresh Mint volt nagyon hűsítő a 40 fokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Létezik Rexona tusfürdő? :O De durva, nem is tudtam róla.

      Törlés
    2. Én is csodálkoztam rajta. Nagyon jó volt, így gyorsan is fogyott! :D

      Törlés
  3. A Duschdas tusi nálam is nagy kedvenc. :)
    Kérhetek tesztet a Catrice korrektorról?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, fogok róla írni, de amíg nem fogy el egy korrektorom, addig még nem tervezem kibontani, nehogy rám romoljon...:D

      Törlés
    2. Ooooo a Catrice teszteket én is nagyon várom! *-* :)

      Törlés
  4. Igyekszem vele, de mivel nem szeretek sok mindent egyszerre kibontva tartani, biztosan lesz, aki beelőz...:D

    VálaszTörlés