2015. augusztus 1., szombat

Born Pretty Store | Variációk Beauty Blenderre

Az előző BPS terméktesztben említettem már, hogy a másik dolog, amit választottam, egy csepp alakú sminkszivacs volt. Amióta népszerű lett a Beauty Blender, azóta szinte minden márka gyárt már hasonlót, nekem még nem volt szerencsém az eredetihez, így érdemben összehasonlítani sem tudom. Leginkább ecseteket használok alapozó és korrektor eldolgozására, de a Rimmel Lasting Finish púderalapozót főként nedves szivaccsal viszem fel, ezt is az esetek nagy részében ahhoz alkalmaztam. 


Egy műanyag kis dobozkában kaptam meg, a következőkben ezt fogom használni a száraz és nedves állapot közötti méretkülönbség szemléltetésére, mivel szárazon épphogy belefér. A színek közül véletlenszerűen küldenek egyet, nem lehet válogatni, hozzám éppen egy sötétkék érkezett. Sokkal gumisabb állagra és tapintásra számítottam, helyette viszonylag kemény és strapabíró, vizes állapotában viszont pont ilyennek képzelnék el egy mellimplantátumot - már elnézést :D

Szárazon
Nedvesen
Próbáltam néhányszor folyékony alapozóhoz is, nem mondom, hogy rosszul teljesített, mert valójában nem sok különbséget vettem észre az ecsethez képest, talán vékonyabb, és ezáltal természetesebb fedést lehet vele elérni, a por állagú alapozóval viszont hibátlanul működik. Minden termék könnyen kimosható belőle egy kevés tusfürdővel vagy samponnal, és úgy érzem, hogy az anyagának köszönhetően nem is fog egykönnyen megrepedezni vagy szétszakadni, mint ahogy sok társa teszi. Amit észrevettem, hogy elég lassan szárad ki, van, hogy még egy nap után is nedves néhol, ezért utazáshoz maradnék a mezei háromszög alakú szivacsoknál.
Innen tudjátok megrendelni, az ára jelenleg akciósan 2.19 (~525 forint) dollár, eredetileg 3.94 (~945 forint) lenne, amit szerintem ezért is baromi sok, kedvezményesen is so-so.

Még mindig él a kuponkódom, így ha a BHH10 kódot beírjátok fizetéskor, 10% kedvezményt kaptok a rendelésetekből, ha nem akciós termékeket választotok. 
Ti hogy álltok a szivacsokkal? Próbáltátok már az eredeti Beauty Blendert? :)

7 megjegyzés:

  1. Nekem is van ilyenem, igen kell egy kis idő mire megszokja az ember, de én megszerettem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki tudja, lehet, hogy én is rászokom majd...:D

      Törlés
  2. Én is rendeltem egy ilyen "Beauty Blender hasonmást", méghozzá a beautybay.com-ról. Jelenleg még tesztelgetem, és amint kikristályosodik a véleményem, mindenképp szeretnék írni róla egy bejegyzést. :) Persze az eredeti verzióhoz nekem sem volt szerencsém, így én is csak a mezei sminkszivacsokkal vagy az ecsetekkel tudom majd összevetni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A DM-eset akartam megvenni, amikor bejött, de elég eltérő vélemények voltak róla, szóval inkább kihagytam. Egyelőre fogalmam nincs, mi lehet annyira forradalmi az eredetiben...:D

      Törlés
  3. Nekem eBay-es másolatom van és nekem nagyon bevált, eddig jobban is mint bármelyik ecset.

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon nehezen dolgozok szivaccsal, ritkán alapozok és akkor is csak az ujjaimat használom a felvitelre, tudom, hogy nem jó megoldás, de máshogy nem megy. :/ Most vettem háromszög alakú szivacsot, de különben tetszik ez a termék is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostmár el sem tudom képzelni, hogy kézzel alapozzak, mondjuk azelőtt meg a szivacstól ódzkodtam...:D

      Törlés