2015. július 24., péntek

Elfogytak #13

Megint eléggé meglepődtem, amikor sorra vettem, hogy miket is használtam el, elég gyorsan gyűlnek a termékek mostanában. Persze a testápolási dolgok ilyenkor nyáron jobban fogynak, de mire ez a bejegyzés elkészül, már a következőre való adag is lassan összegyűlik. Egyébként időről-időre egyre több visszatérő "vendég" van, ezekről nem szívesen írok kisregényt, aki figyelemmel követi az ilyen fajta posztokat, annak úgysem kell már sokat magyaráznom :)


Balea hideggyantacsík testre: ez a kedvencem, próbáltam már a Rossmann sajátmárkását is, de nem jött be, mindig visszatérek ehhez. Általában a karomat gyantázom, mindenhol máshol borotválok, 800-1000 forint körül mozog akciótól függően és egy doboznyi mennyiség kétszer elég mindkét karomra.
Újravenném? Igen.

Kneipp Stressfrei; Tetesept Cold Relief és Muscle & Joint fürdősó: egy kalap alá veszem őket, mindháromból fél adagot használtam egy kádnyi vízhez. Mindnek nagyon kellemes illata volt, a Müllerben ajánlom a megvásárlásukat, ott hatalmas a választék és olcsóbbak, mint máshol. A Tetesepteket meg tudjátok szagolni egy kis lyukon keresztül, a Kneipp-nél sajnos ilyen nincs, de nagyon nyugtató, kellemesen virágos volt, ami még engem sem zavart. 
Újravenném? Igen.

Das Gesunde Plus almaecet kapszula: sokan elég szkeptikusak ezzel az almaecet témával, nem hisznek benne hogy gyorsítja az anyagcserét és hasonlók. Tény, hogy ebben a melegben nem eszem annyit, mint általában - egyébként is madárétkű vagyok, de ilyenkor meg pláne - és láthatóan fogytam, de el tudom képzelni, hogy ennek is volt benne szerepe. Folytatom egyelőre a szedését, de egy másik fajtát vettem most, abban több van, majd meglátjuk.
Újravenném? Talán, mert olcsóbban nagyobb kiszerelésűt is lehet kapni.

Rexona Maximum Protection dezodor: tudhatjátok már, hogy a kedvenc dezodorom, így a hatásáról nem is mondanék többet. Ez a rózsaszín változat illatban nem annyira jött be.
Újravenném? Igen, de másik változatban. 

Balea Tropical Sunshine tusfürdő: szokásos Balea minőség, élénk zöldessárga színnel. Mangós-narancsos illatúként árulják, engem egyikre sem emlékeztetett annyira, nem tudtam bemérni, hogy valójában mi lehet, ettől függetlenül kedveltem. 
Újravenném? Igen.

Aveo Maracuja & Guarana tusfürdő: a flakonban tetszett, fürdés közben használva viszont előjött valami keserű mellékillat, amitől nem lett a kedvencem. Az állaga szokatlan, zselés volt, és elég krémes habot képzett.
Újravenném? Nem.


Neutrogena Blackhead Eliminating bőrradír: körülbelül egy vagy másfél évig használtam ezt az egy tubust, rengeteg ideig kitartott, és úgy voltam vele, hogy arclemosó, oké, de nem érzem, hogy bármi különlegeset csinálna. Most, hogy már pár hete elfogyott eszméltem rá, hogy sokkal szebb volt addig a bőröm, amíg ezt használtam, szóval úgy érzem, hogy vissza fogok térni hozzá. Bőrradírnak nem elég erősek és nagyok benne a szemcsék, éppen ezért akár naponta is lehet használni. Krémes állaga van, ennek köszönhetően nem szárít, az illata pedig valami gyógyszerre emlékeztet, engem nem zavar. A csomagolását azt hiszem, már megváltoztatták. 
Újravenném? Igen. 

Bioderma Sensibio H2O micellás víz: a kedvencem, nem is számolom hanyadik üres flakon ez belőle. Úgyis kívülről fújjátok már...:D
Újravenném? Már meg is történt.

Balea Tropical Dream sampon: az illatával kezdeném, ami isteni volt - pedig alapjában véve nem vagyok oda az ananászért - na meg az árával, mert körülbelül 250 forintért vettem amikor megjelent, azóta persze felment az ára 300 körülre. Az én problémáimra nem nyújtott megoldást - ergo nem sikerült vele kitolnom a hajmosások közti időt - de ha valakinek mindössze arra van szüksége, hogy jól tisztítson és kész, annál működhet. Szilikonmentes, nem szárít, tök jó.
Újravenném? Talán.

L'oreal EverRich hajbalzsam: amennyire az elején odavoltam érte, úgy vándorolt most át az "átlagos" kategóriába. Továbbra is jól hidratál, isteni az illata, ami sokáig a hajban is marad, de 2600 forintot sokallok érte úgy, hogy sikerült jobban találnom sokkal olcsóbban. Müllerben kapható csak a samponjával együtt, azt semmiképpen sem mondom, hogy rossz. 
Újravenném? Talán.

NYC Smooth Skin bronzosító: gyakorlatilag a benne levő termék nem fogyott el, a csomagolás viszont megadta magát, és letört a teteje. Sajnos visszatenni sem egy egyszerű és tartós művelet minden használat után, amúgy sem volt a kedvencem, szóval valószínű, hogy nemsokára megválok tőle.
Újravenném? Nem.

Maybelline Colossal Volume Express Smoky Eyes szempillaspirál: írtam róla tesztet, amit ide kattintva olvashattok el. Nem szerettem túlzottan, a szagával a világból ki lehetett volna kergetni, találni jobbat is a Maybelline spirálok között.
Újravenném? Nem.

Aveo Berry körömlakklemosó: azt hallottam, hogy gyakorlatilag ugyanaz, mint az Isana, mostmár azt szoktam venni, mert nagyobb kiszerelésben kapható, de ezzel sem tapasztaltam semmiféle negatívumot. Az illata elég jó, és körülbelül 150 forintba kerül a Müllerben. 
Újravenném? Igen.

Bruno Banani Magic Woman parfüm: évekig a kedvencem volt, mostanra viszont már nem érzem annyira magaménak az illatát, ebből is látszik, hogy mennyit változik az ember és az ízlése. Rajtam a gyümölcsös jegyek jöttek elő, olyan "meleg" illat számomra.
Újravenném? Talán.

Nálatok mi fogyott el? :)

9 megjegyzés:

  1. Én a Neutrogena grapefruit-os arcradírját használom, korábban az uborkás volt meg, mindkettőt nagyon szerettem és tényleg elképesztően sokáig kitart egy tubussal. Az NYC sminktermékeiről pedig kb. lemondtam akkor, amikor már a sokadik alig pigmentált terméket vásároltam meg tőlük (az utolsó lökést azt hiszem egy pirosító adta, ami 10 rétegben is alig volt látható). Viszont múltkor a DM-ben sétálgatva megszaglásztam 3 limitált kiadású tusit is (köztük persze a fentit is), de végül nem tudtam dönteni, feltehetően azért, mert eléggé gyümölcsösek, és most ebben a tartós kánikulában valami frissítőbbre vágynék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Balea tusik mellé én is vettem valami mentásat, a hatvan fokban csak az működik - meg persze a fürdősók :DD Egyébként ezen kívül nekem sincs más NYC termékem, nem igazán jöttek be, de akkor nem csak én vagyok így vele...

      Törlés
  2. Ha elfogy a TBS barackos tusim, tuti az egyik nyári illatú Baleát fogom kipróbálni, már be vagyok zsongva az illatuktól :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jó, hogy valami hihetetlen...:D Be fogok tárazni, az tuti!

      Törlés
  3. Nagyon szeretem a NeUtrogenás arcradírokat, nekem is pont ez van meg:) A Baleás tusfürdők pedig sosem okoznak csalódást,imádom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Másikat még nem próbáltam belőle, ezt másodszorra veszem újra, de lehet, hogy most egy másikkal fogok próbálkozni majd a márkán belül :)

      Törlés
  4. Hol találtál nagyobb kiszerelésű almaecet kapszulát?

    VálaszTörlés