2015. június 1., hétfő

Szerzemények #13 | Joy napok, Avon, DM...

A Joy napok idén pont akkor kezdődtek, amikor letudtam az angol emelt érettségit, ami egyben az utolsó írásbelimet is jelentette. Mit is gondolunk legtöbben ilyenkor magunkban? Igazán meglephetem magam valamivel, pláne, ha akciós! Így is lett. 
Egy dolog kivételével mindent a Müllerben vettem, ugyanis a Rossmannban 1499 forintból valahogy hirtelen 1999 lett a Schwarzkopf Styliste Ultime hővédő ára, így már nem volt kedvem megvenni 25% kedvezménnyel sem.



A Garnier olajos bőrradírja nagyon bejött, ezért megörültem, amikor láttam a féláras Garnier kupont. Egyedül azt nem értem, hogy a DM-ben miért drágábbak majdnem egy ezressel az Oil Beauty dolgok...A Tetesept összes tasakos fürdősóból vettem volna legszívesebben egyet, de végül csak ennél a kettőnél maradtam, az izom-és ízületjavítós tesztalanyának tökéletes vagyok, a megfázás ellenit pedig majd szerintem nyáron vetem be a nagy melegben. Az Aveo tusfürdők illata általában nem szokott annyira tetszeni, mint a Baleáké, viszont ez a maracujás-mangós nem rossz, ezen kívül van még pár gyümölcsös, ami szintén kellemes. A L'oreal Elseve Extraordinary Oil hajpakolás tényleg az egyik (ha nem a) legjobb, amit valaha használtam, nem volt kérdés, hogy hazajön velem, pláne féláron, és itt jött a feketeleves: csak utána tudtam meg, hogy a L'oreal kupont csak egy termékre lehetett beváltani, de ezt nem tüntették fel...A Pantene Intensive Repair samponra is fájt már a fogam egy ideje, annyi jót olvastam róla, pont akciós is volt pluszban, így kapóra jött. Használtam már Nivea zuhanyzás közbeni testápolót, de akkor sem tudtam eldönteni, hogy szeretem-e, vagy sem, így újra próbálkozom vele, egyelőre kicsiben.
Ezeken kívül vettem még a családnak féláron fogkrémet, de az nem hiszem, hogy túlságosan érdekes...:D


Nem használtam még S-he terméket, most viszont berobbant a köztudatba ez a szemhéjalap, mindenhol azt hallom, hogy mennyire csodás, féláron pedig valóban ajándék, ha tényleg jó. Az Essence Longlasting szemceruzát feketében nem is tudom, hanyadszorra veszem újra, csakúgy, mint a Stay All Day korrektort. Ugyan van most felbontva több korrektorom is, de elkezdett hiányozni. Mostanában inkább port használok a szemöldököm kitöltésére, de utazáshoz praktikusabb a ceruza, ezért újra beruháztam az Essence 02-es árnyalatú barna szemöldökceruzájára. Hajni adta meg az utolsó lökést, hogy féláron beszerezzem a L'oreal Superliner So Couture filces szemhéjtust, miután az összeset elhasználtam, ami itthon volt. Egyszer próbáltam azóta, és tényleg álom vele tusvonalat húzni, remélem sokáig kitart majd. 


Május 21 éa 27 között a DM üzletekben, ha Balea/Balea Men termékeket vásároltunk, ötszörös Active Beauty pontokat kaptunk értük, nem volt kérdés, hogy kihasználom, egyébként is szükségem volt pár dologra. A spray formátumú testápolóval Lollynál találkoztam, rögtön felkeltette az érdeklődésem, pláne miután értesültem róla, hogy még jó is...A Trend It Up szárazsampont nem próbáltam még, de sokak kedvence, és egyébként is vadásztam már valami olcsóbb alternatívát a Dove-ra, mert hát valljuk be, 1800 forintot kiadni sokszor elég meredek, hiába szeretem. Nem gyakran használok maszkokat, Balea darabot még szerintem nem is használtam, így most kipróbálom ezt a bőrfeszesítő és ránctalanító verziót Q10-zel habár lassan 20 évesen nem igazán van még ilyesmire szükségem. Hideggyantát szoktam használni a karomra néhanapján, a többi helyen inkább borotválok. Ez a kedvenc fajtám, még sosem hagyott cserben, de azért kipróbálás céljából vettem egy kis kiszerelésű szőrtelenítő krémet, hátha beválik ez is.


Kaptam az Avontól - pontosabban én választottam - tesztelni két hajápolási terméket. Mindkettőről pozitív véleményeket olvastam és hallottam már, ezért is esett rájuk a választásom. Az egyik a már jól ismert marokkói argánolajos hajvégápoló, a másik pedig egy kétfázisú ápoló spray az új Supreme Oils termékcsaládból. Alig várom már, hogy végre használjam őket, mindenképpen meg fogom osztani róluk a tapasztalataimat.

Ti kihasználtátok a DM akcióját? Voltatok Joy napozni? :)

14 megjegyzés:

  1. Klassz dolgokat vettél! :) A Tetesept fürdősóit én is imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyedül azt sajnálom, hogy nincs a hátuljukon kis lyuk, mint a Baleásoknak, hogy meg lehessen szagolni őket :( Legalábbis ahol én voltam Müllerben, nem volt...

      Törlés
  2. Én a Supreme Oils-t vízes hajra nem ajánlom..Nekem utána nagyon ragadós,zsíros érzésem volt a frissen mosott hajon. Indulás előtt viszont a töveket elkerülve (szintén ez a hatás) a hajvégen és a középtájon nagyon szép csillogást biztosít a hajnak.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, amúgy sem szándékoztam olajat vasalás előtt használni, de így már biztos nem fogom akkor tényleg :D

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Minden szabad percemben tanulok, úgyhogy most június 19-ig semerre nem megyek :/

      Törlés
  4. A She szemhéjalapra kíváncsi lennék, hogy teljesít, meg amióta mondtad a balea testápolót, azóta én is szemezek vele :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd értesítelek, ha elkezdem használni :D Pláne, ha Andi szerint is jó lesz, akkor muszáj megvenned már majd! :D

      Törlés
  5. A Joy napokat úgy döntöttem, hogy ezúttal kihagyom, és próbálok a már meglévő, pl. Glamour napi szerzeményeimre koncentrálni és elhasználni azokat (plusz szerencsére épp semmi égetően fontos termék nem volt a kívánságlistámon). Te viszont szuper dolgokat szereztél be ismét. :) A hajra való termékek közül nekem sajnos ez a L'Oréal-os pakolás nem vált be, pedig elég nagy reményeket fűztem hozzá. :( Viszont az AVON marokkói argánolajos hajvégápolója nagyon puhává és kezelhetővé varázsolta a hajamat. Szeretnék majd egy szárazsampont beszerezni, és annyi helyen láttam már ezt a Balea-s terméket, hogy szerintem ezzel próbálkozok meg én is. A L'Oréal tus szintén felkeltette az érdeklődésemet, de azzal talán inkább megvárok egy jó kis akciót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félek amúgy, hogy hosszútávon én is befürdök majd a L'oreal pakolással, pedig eddig nagyon jó...A Balea szárazsampon zseniális, féltem, hogy valami durva, tolakodó illata lesz, de szinte nem is érezni, örülök neki :D

      Törlés
  6. Írsz majd az Essence szemöldökceruzájáról? Eddig egy Maybelline és egy Catrice darabot próbáltam (előbbi a tökéletes, de gyorsan fogy és relatíve drága, a másik pedig jó-jó, de az állaga nem olyan) és kacérkodom az Essence darabjával is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Külön nem terveztem, de használtam már amúgy, és szerintem összesen annyiban különbözik a Catrice-től, hogy pigmentáltabb és valahogy ceruzásabb az állaga, nem annyira waxos. Gyorsabban is fogy nála a kenhetőbb állaga miatt, és könnyebben túlzásba lehet esni vele :) Nekem sötét a hajam, szóval nem zavar a hangsúlyos szemöldök, de óvatosnak kell lenni vele, az biztos.

      Törlés
  7. Szerintem a DM-ben mostanság eléggé megdrágultak a dolgok. Én ott akadtam ki, amikor egy Dove dezodorért 900 Ft-ot akartak elkérni. Mostanság a DM-ben a saját márkás termékeken kívül szinte semmit nem veszek. Ellenben a Rossmann-okban nagyon jó akciók szoktak leni, érdemes kihasználni és nézni őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyébként én is a sajátmárkás dolgaikat veszem szinte csak, meg a törzsvásárlói kártyás Joker kuponjaikat szoktam kiváltani, és akkor megveszek 1-1 drágább dolgot. Ebből a szempontból jobban szeretem...meg hát persze DM-ből kettő is van a közelben, Rossmannból egy sem :D De a Rossmann akciói fényévekkel jobbak.

      Törlés