2015. június 22., hétfő

Egy olcsó megoldás alapozó világosításához

Lucánál fedeztem fel ezt a terméket, mintha meghallotta volna, hogy pont hasonló problémával küzdök. Van 1-2 olyan alapozóm, ahol elbaltáztam a színválasztást és sajnos túl sötétek lettek. Aki annyira fehér mint én, valószínűleg pontosan tudja, hogy mennyire bosszantó ez. Lehet kapni különféle termékeket, amelyekkel világosíthatunk rajtuk, de a legtöbbet olyan helyről lehet csak beszerezni, ahol a postáért többet kell fizetni, mint a rendelésért, a most bemutatott megoldásnál viszont nem lesz ilyen probléma, ugyanis csupán eBay-ig kell menni.



A MeNow márka azok számára csenghet ismerősen, akik találkoztak már azokkal a fura, kémcső formájú matt ajakrémekkel, amikből létezik vagy ötven szín, párszáz forintba kerülnek és brutálisan tartósak. Ennek a márkának a fehér alapozóját rendeltem meg én, kettes árnyalatban. Ezen kívül még van kettő, Luca ezt találta a legvilágosabbnak a képek alapján, szóval emellett döntöttem. 
Olajmentes, 15-ös fényvédőt és E-vitamint tartalmaz, ráadásul állítólag hosszantartó. 
A dobozát nem sikerült lefényképeznem, ugyanis olyan leharcolt állapotban került hozzám a szállítás során, hogy inkább rögtön megszabadultam tőle.



A tubus leginkább a száz forintos sminktermékekre hasonlít, eléggé csúnya, ami viszont tetszik, hogy az adagolón a lyuk elég pici átmérőjű, így biztosan nem nyomunk ki túl sok terméket. Ez a kemény műanyag csomagolás az előbbi oknál fogva praktikus, másfelől viszont a vége felé egy kínszenvedés lesz kiimádkozni belőle az alapozót.
Az állaga engem leginkább a temperára emlékeztet, eléggé száraz és matt, túl nagy fedése nincs. Tökéletesen összedolgozható az alapozóval, nem változtatja meg annak finishét vagy fedőképességét, de még az állagát sem nagyon, mindössze a színen világosít.


Az ára 500-600 forint körül van eladótól függően ingyenes szállítással - bár néhány helyen rádobnak postaköltségként 50-100 forintot, de úgy vettem észre, hogy azzal gyorsabban megérkezik. Megrendelhetitek például innen, innen vagy innen. (Ha nem működnek a linkek, keresőszóként a 3 Colors Moisturising Foundation kihozza.)

Sokan a Makeup Revolution folyékony alapozójának egyes árnyalatát használják világosításhoz, ez azonban olcsóbb, és bár többet kell rá várni, a postáért sem kell fizetni, így ideális lehet mindenki számára :)

8 megjegyzés:

  1. Húúú ez nagyon hasznos poszt volt, köszi. Lucánál is láttam már, de teljesen elfeledkeztem róla Fel is írom az ebay listámra a többi egymillió dolog mellé. :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon hasznos bejegyzés volt, ugyanis már éppen a szelektáláson gondolkoztam mert van olyan alapozóm ami sajnos sötét lett de ezzel akkor majd megpróbálom megoldani a problémát. :) Köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is sikerült megmenteni párat, nagyon szívesen :)

      Törlés
  3. Hát hála égnek, meg ezzel a sok rettentő hasznos dolognak, amivel telenyomták, nekem ez is felejtős... Pedig azért nekem is van itt alapozó, amit ki kellene világosítani. Már szinte minden alapozóban és arckrémben van E vitamin meg fényvédő, néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki ezekre allergiás... Csak hogy nyafogjak már. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, sajnálom :( Én szinte semmire nem vagyok, egyedül a fejbőröm hisztis, de azon kívül mindenhol bírok az illatanyagtól kezdve a fényvédőig mindent, szóval nem szoktam annyira odafigyelni :/

      Törlés
  4. Tényleg nagyon jó termékenk tűnik. :)
    Főleg nyáron, amikor hol barnább vagyok, hol kicsit kivilágosodom,... biztos jól jönne! :D
    Sőt, már csak abból a szempontból is praktikus, hogy nem kell annyit izgulni egy alapozó vételnél mennyire lesz sötétebb a bőrömtől...

    VálaszTörlés
  5. Azért ha nem muszáj, nem kevergetek, de ha már megtörtént a baj, akkor legalább nem kell új gazdát keresnem az alapozónak :D

    VálaszTörlés