2015. március 21., szombat

Szerzemények #12 | Müller, Rossmann, DM, Sweetlandshop...

Az elmúlt időszakban ismét vásároltam néhány újdonságot. A legtöbbjüket már régóta nézegettem, így hát kihasználtam a különböző akciókat, mert jelenleg a Glamour napokra spórolok. Amúgy ti nem tudom hogy vagytok vele, nekem nagyon hiányzik belőle a Müller 20%-os kedvezmény, talán az érte meg leginkább mindig.


Mint tudhatjátok, nagy rajongója vagyok a Balea tusfürdőknek, főleg a gyümölcsös illatúakat kedvelem és ha jól tudom, ezen a narancsos-mangós változaton kívül lesz még kettő másik, amikre szintén nagyon kiváncsi vagyok. A Müllerben sikerült elcsípnem a NYX termékekre vonatkozó 25%-os akciót, így végre hazajött velem a HD korrektor, aminek mindig csak halogattam a megvételét. Örülök, hogy most tavasszal többféle nude Essence rúzs is bekerült a szortimentbe, nekem leginkább a 03 come naturally tetszett meg, ami egy hideg, lilás beütésű barna. A Prime & Fine sikerén felbuzdulva megvásároltam a Catrice Colour Correcting púdert is, ami tartalmaz zöldes és lilás árnyalatú pigmenteket is, ezzel remélhetőleg még egyenletesebb bőrszín érhető el. Krémmánián botlottam bele a Lovely Extra Lasting matt ajakkrémekbe, szinte csak maximum pontszámot kaptak. Az Essence verziójával nem sikerült megbarátkoznom, remélem, ez jobban bejön majd. 


Az utóbbi időben rengeteg hajkencét elhasználtam, ezért ideje újakat górcső alá venni. A Balea vaníliás-mandulaolajos hajbalzsamnak az illata tetszett meg elsősorban, nem nagyon csalódtam még a márkában. A L'oreal Elseve Extraordinary Oil hajpakolásért újabban odavan mindenki, ráadásul a Müller szombatkor pont akciós is volt, így extra olcsón jutottam hozzá. Fogytán a Dove Original dezodorom, így most a Go Fresh uborkás-zöldteás illatúra esett a választásom, remélem, ez is olyan hatékony lesz, mint a társa. Nem vagyok oda a selyemfényű lakkokért egyáltalán, a Rival De Loop Young - 27 romantic cloud viszont egy kellemes, világosrózsaszín árnyalatnak tűnt, pont, amilyet legszívesebben használok, talán így sikerül megbarátkoznom ezzel a finish-sel is. 


Az élménybeszámolómban már említettem, hogy a Sweetlandshopos lányok megajándékoztak minket néhány dologgal. Két Bomb Cosmetics terméket kaptam, az egyik a Clouds over Cairo (Kairói álom) szappantorta, a másik pedig egy fürdősüti. Az első Celena termékem a Karibik elnevezésű fürdősó, a Pure Czechtől pedig egy arckrém volt a csomagomban, ami Carlsbadi termál sót tartalmaz. A Yankee Candle nem ismeretlen előttem, a Candy Cane Lane és a Snow In Love illatokat viszont eddig még nem próbáltam.


A Rossmannban ezen a hétvégén minden dekorkozmetikai termékre 33% kedvezmény van (siessetek a legközelebbi üzletbe, ha eddig nem tudtatok róla!) főleg olyat vettem, amire nem lesz 50%-os kupon a Glamour napokon. A Catrice Camouflage Cream korrektor örök társam, be is táraztam belőle, valamint megtetszett a Luxury Nudes lakkok közül a 08 Little Dose of Rose, ami ráadásul matt. Vettem még egy Lovely matt ajakkrémet, hogy egy feltűnőbb színt is tesztelhessek, és megakadt a szemem a Silver highlighteren is, ez újdonság számomra. Mostanában néhány ujjamon borzalmasan törik a körmöm, akármit csinálok, ezért hazajött velem a Rival de Loop Young Nail Hardener körömerősítő lakk és egy folyékony vízálló szemhéjtust is mellé csaptam. Az új Essence gélhatású lakkok még nem kaphatók, így csak egy lapos ecsetet vettem, mert abból sosem elég.

Részt fogtok venni a Glamour napokon? :)

21 megjegyzés:

  1. Kami, én innen mindenre kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tusfürdőre nem, mert annak nem tetszett az illata :(

      Törlés
  2. Nagyon klassz dolgokat sikerült beszerezned! Leginkább a Lovely-s ajakkrémekre és a Rival de Loop-os körömerősítőre lennék kíváncsi :)

    VálaszTörlés
  3. A Rival de young körömerősítőjéből egy erősebb, extra változat van meg, amit még most is használok. Vagyis használnék, ha az utolsó harmada nem sűrűsödött volna be olyan hamar. Vigyázz vele! :( Pedig az extra strong nevűt vettem, és jónak jó volt, de annyira, hogy még az újra vételt is bevállaltam volna. Egy a baj: nem töltik fel a készletet, 3 Rossmannt jártam érte fel, ebből 1-ben nem volt Rival de Young pult, a másik kettőben meg nem volt ez az extra körömerősítő. És nem, nem veszek másikat, mert ez most jó, és végre valami ami a körmöm lemezességén is tudott segíteni, így naná, hogy nem adom lejjebb, és bevállalom még azt is, hogy az utolsó harmad környékén elkezd sűrűsödni az anyag... Minden esetre gondolhatod a fejemet... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Essence BTGN fedőlakknál is idegesítő amúgy ez :D Nálunk a Móriczon mindig mindenből van szinte, pedig sokan járnak, biztos kedvesek és gyakran töltik :D

      Törlés
  4. a catrice púder és a pure czech arckrém tesztjei érdekelnének a legjobban, remélem készítesz majd róluk. :) a müller kupont én is hiányoltam, de állítólag akkor lesz müller szombat, így a kozmetikumos kuponokat össze lehet vele vonni. igaz nem 20, hanem csak 15%.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igenm lesz mindkettőről! :) Egyébként én is erre tippeltem, hogy akkorra időzítik, szóval így annyira nem nagy érvágás :)

      Törlés
  5. Jaaaajjj, de szép az az essence ecset :)

    VálaszTörlés
  6. Én is Glamour napokra gyűjtök :'D Nem is tudom mikor vásároltam utoljára igazán, most nagyon ráálltam az eddig beszerzett dolgok felélésére :D Nagyon várom a teszteket! ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most mondjuk a hülye betegség miatt a teljes arcos képekkel várnom kell, úgy néz ki az orrom meg a szám, mint a sivatag :DD

      Törlés
  7. A Catrice lakkra és a Balea tusfürdőre nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körmös poszt nem hiszem, hogy lesz, de majd max. privátban megmutatom ;)

      Törlés
  8. Kár, hogy abban a Rossmannban ahol én jártam nem voltak ilyen cuki ecsetek, tuti kipróbáltam volna valamelyiket :D A matt szájfényekre én is kíváncsi vagyok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem tudtam erről az ecsetről, aztán megláttam és azonnal eldöntöttem, hogy ez nekem kell :D

      Törlés
  9. Ezt az ecsetet én is beszereztem a 33%-os akcióban, meg a púderezőjét, végre nem ilyen fekete nyelű, hanem nőcis cuccok. :D Nekem van 20%os kuponom a Corvin plázába 11.-ére. Van kuponfüzetük, talán érdemes lemenni a pincébe a Dm szintjére, az információs pultra ki szokták tenni. A kuponfüzetet az akciós héten a keddi kiskegyedből lehet beszerezni 200.- Ftért.
    A Lovely ajakkrémre kíváncsi vagyok, és a Pure Czech krémre is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint a glamouros kuponfüzetet...

      Törlés
    2. Hm, akkor majd én is szerválok egy Corvin kuponfüzetet szerintem :)

      Törlés
  10. Az összes sminkcucc érdekel! :D

    VálaszTörlés