2015. március 14., szombat

Lovely Nude Make Up Kit paletta

Andi jóvoltából, nyereményként került hozzám ez a paletta januárban. Hallottam innen-onnan, hogy ár-érték arányban nagyon megéri, mégis úgy éreztem, hogy hiába vagyok rá kíváncsi, nem tudnám kihasználni, ezért nem szereztem be, végül mégis csak úgy jött ki a lépés, hogy az enyém lehetett.



A csomagolás az "olcsósága" ellenére is igényes, strapabíró, nem félek attól, hogy használat közben félúton egyszer csak eltörik majd. Jó, hogy kívülről is látjuk a színeket, a palettát megfordítva pedig még egy kis ábrával ellátott útmutatót is kapunk a nude füstös szem elkészítéséhez, ha valaki esetleg nem jártas még ebben.




A színösszeállítást leginkább az Urban Decay Naked palettához tudnám hasonlítani, némi változtatással persze. A 13 árnyalatból mindössze 3 matt (egy fehér, egy krémszín és egy mályvás bőrszín), a többi mind fényes, vannak benne természetesek és sötétebbek, különlegesebbek egyaránt, személyes kedvenceim a második, az ötödik, a hetedik és a tizenegyedik szín. A legtöbb olcsó paletta a minőségnél szokott elbukni, itt a két világosabb matt festék szerepel gyengébben, a többi viszont nem porol és szemhéjalappal tartós is, valamint nem kell tartanunk hatalmas csillámdaraboktól sem. Lehetnének pigmentáltabbak - a sötétebbek mondjuk így is jól teljesítenek - de ennyi pénzért ez sem rossz egyáltalán.



Ha jól emlékszem, 900 forintért kapható minden Rossmannban, de gyakran van a márkára 25%-os akció, akkor főleg megéri megvenni.

Számomra a matt színek hiánya miatt nem a legtökéletesebb, de gyakran nyúlok hozzá, amióta megvan, főleg a kedvenc árnyalataimat használom. 
Nektek melyik a kedvenc nude palettátok? :)

8 megjegyzés:

  1. Nálam most a Makeup Revolution paletták futnak nagyon, azok közül is talán a fehér csokisért nyúlok a leggyakrabban. Izgatja a fantáziám ez a Lovely paletta, kíváncsi lennék, milyenek a MUR palettákhoz képest. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Revolution paletták csodaszépek, szeretnék egyet-kettőt...:D

      Törlés
  2. Nem igazán az én színeim, de ez az első poszt, ahol meg néztem jó közelről ezt a palettát. :D Szépek, de még mindig biztos, hogy hozzá se nyúlnék. Vagy túl bronz, vagy túl fényes. Szörnyű vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A túl bronz nálam is játszik egyébként, nem szeretem a meleg barnákat alapból :D

      Törlés
  3. Hm, nekem ez a pigmentáltság már rég nem elég, ami a szemhéjpúdereket illeti. Inkább kevesebbet veszek, de jó minőségűt. Pont ma posztoltam a kívánságlistámat, ha abból sikerül egy-kettőt beszerezni idén, már nagyon boldog leszek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a Sleek a nyerő eddig pigmentáltságban meg talán a Revolution, a drágábbaknál már fájna a szívem kiadni annyit..:D

      Törlés
  4. Én kétszer tettem vissza a polcra. :D Nekem is inkább a matt színek jönnek be, és ezért nem vettem meg végül, meg a sötét színeket sem igazán kedvelem.

    VálaszTörlés