2015. február 19., csütörtök

Szerzemények #11 | Essence tavaszi szortiment, Catrice

Szombaton útba ejtettem az Europeumot a 15%-os Müller kedvezmény miatt. Alapvetően egyetlen szempillaspirálért ugrottam be, de amikor megláttam, hogy kikerültek az új Essence termékek, nem tudtam ellenállni...egyáltalán meglep ez valakit? Nem hoztam el mindent, ami felkeltette az érdeklődésemet, néhánynak előtte inkább majd utánaolvasok, összességében viszont ígéretesnek és érdekesnek tartom az tavaszi szortimentet.



A Lash Princess szempillaspirál volt a fő áldozat, amiről már olvashattatok nálam. Az előző példány eléggé beszáradt és azt rebesgetik, hogy lassan lekerül a polcokról, ha valóban így van, kár érte. Kaptunk ugyan egy kissé másfajta, zöld feliratos változatot belőle, azt is szeretném kipróbálni, kérdés, hogy lesz-e ennyire jó...A Say No Redness korrektor régóta kívánságlistás nálam, de mindig készlethiányos volt, most is az utolsó darabot hoztam el belőle. Úgy döntöttem, végre tényleg felveszem a pirossággal való harcot és beszerzek egy színezett verziót, mindenképpen megosztom veletek is a tapasztalataimat a jövőben. Megkedveltem a színezett szemöldökformázó spirálokat, az Essence kínálatában eddig csak trendkiadások alkalmával találkozhattunk hasonlóval, most viszont két árnyalatban bekerült egy az állandó szortimentbe is, méghozzá Make Me Brow néven. A sötétebbet hoztam el, ami a 02 browny brows árnyalatú és valószínűleg a Benefit Gimme Brow hasonmása szeretne lenni. Erről is mindenképpen írok majd! :) Nagy kedvenceim a Longlasting szemceruzák, a 24 purple grey'n pedig szintén egy új árnyalat, érdekes, szürkés-világoslila színű. A körömre való dolgok között is találunk újdonságokat, a megvásárolt Satin Matt fedőlakk mellett még volt néhány, ami elnyerte a tetszésem. A pénztárnál láttam meg az akciós kosárkában a Catrice Ultimate Nail Lacquer lakkok 49 Keep Pool árnyalatát. Imádom a kéket, körmökön azonban nem annyira tetszenek az ilyen színek, majd meglátom, megszeretem-e, mindenesetre 400 forintot bőven megért. 

Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben beszerzésre kerül néhány további termék, a pénztárcám nagy bánatára...
Nektek van, amit már kinéztetek jó előre? :)

13 megjegyzés:

  1. Én az ajakszépítő szájfények közül szeretnék lecsapni egyre, valamint a szemöldökzselé érdekel engem is. Írsz majd róla? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is néztem őket, de nincs kint teszter és nem akartam zsákbamacskát venni, maximum majd ha lesznek róla vélemények :)) Igen, fogok írni! :)

      Törlés
  2. A szemöldökzselé engem is nagyon érdekelne! :)

    VálaszTörlés
  3. a szemöldökzselé engem is nagyon érdekel :)

    VálaszTörlés
  4. A szemöldökzselét én is beszereztem,írtam is krémmánián, hogy a Benefit Gimme Brow hasonmása. Az ajakszépítő szájfényről meg láttam egy-két tesztet ,de annyira nem fogott meg pedig az volt a másik ami felkeltette az érdeklődésemet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, akkor annyira nem fáj a szívem, hogy nem vettem meg :D Úgysem nagyon kedvelem a szájfényeket...

      Törlés
  5. a Lash Princess nekem is nagy kedvencem. A szemöldökzselével kapcsolatban pedig várom én is a véleményedet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt az egyet furcsálltam, hogy ilyen rövid idő alatt beszáradt vagy nem tudom, egy csomó másik szempillaspirálom hosszabb ideig bírta :O

      Törlés
  6. Nem vagyok oda az essence-ért, legutóbb is befürödtem egy szemhéjpúderrel, de ezt a szempillaspirált meg szemöldökzselét én is kipróbálnám. Kár, hogy nem kapható a közelemben. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk sincs a közelben sem Rossmann, sem Müller, úgyhogy be kell mennem a városba, de így legalább nem vásárolok annyit :P

      Törlés
    2. Haha, sajnos én így is túl sokat vásárolok. :DD

      Törlés