2015. február 28., szombat

Februári kedvencek | 2015

Sokáig gondolkodtam, hogy lenne-e értelme megírni ezt a bejegyzést, ugyanis többedik szétnézésre is sokkal kevesebb terméket használtam, mint egyébként szoktam. A januárhoz hasonlóan ez a hónap is rendkívül mozgalmas és eseményteli volt, gyakran azt sem tudtam, hol a fejem és mit kéne megcsinálni, elintézni, érződik, hogy már csak pár hónap van az érettségiig...



A múlt havi kitérő után megint egy Balea tusfürdő cseresznye illatban, amiben fellelhető némi marcipán, ebből kifolyólag néha kicsit soknak érzem, lehet, hogy sokaknak túl édes és tolakodó lenne. Panninak nem jött be az Alverde Beauty&Fruity mattító hidratáló krém, így egy csere után hozzám került és nagyon megszerettem. Az illatáért egyenesen odavagyok, leginkább valamiféle citromos süti jut róla eszembe és habár a mattítást túlzásnak érzem, szimpla arckrém gyanánt teljesen megfelel. Ebben a hónapban meglepően sokszor festettem ki a körmeimet, így végre alkalmam volt igazán kiismerni az Isana mandulás lemosót. Volt dolga extra csillámos lakkokkal, homok finishűekkel és persze simákkal is, ezutóbbival másodpercek alatt elbírt, a többi már nagyobb feladat volt neki, de szépen vette az akadályokat, úgy gondolom, kitartok mellette továbbra is. Szeretném kicsit megnöveszteni a szemöldökömet, ebben nyújt segítséget az Alverde szempilla ápoló szérum, ami már korábban bevált erre a célra, a szempilláim tekintetében is persze.


Smink fronton gyakran nyúltam a Lovely Nude Make Up Kit palettához amit Andi nyereményjátékán nyertem. Lesz róla szó bővebben a későbbiek folyamán! Újra előkerültek az Essence Silky Touch pirosítóim, főleg az 50 sweetheart árnyalatatot használtam előszeretettel.
Amikor nem volt kedvem tusvonalat húzni, a kedvencemet, a fekete Essence Gel szemceruzát vetettem be, mivel vízálló és intenzív színű, indössze egy problémám van vele, az állagának és a tekerős kiszerelésének köszönhetően elég vastag vonalakat húz. Volt már egyszer Maybelline Baby Lipsem de nem túlzottan váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a vélemények alapján elvártam tőle, hogy hidratáljon - nem tette meg.  Cherry Me verzió szintén nyereményként került hozzám, egészen megszerettem, szolidabb és kevésbé macerás viselni, mint egy intenzív vörös rúzst, mégis ad egy kis színt, hétköznapokra tökéletes. Ha mégis rúzshoz volt kedvem, a Catrice Ultimate Shine rúzs 200 Get The Nudes Paper! árnyalatát vettem elő, ami számomra a tökéletes nude szín.
Új illatkedvencemről, a One Direction - You and I parfümről írtam már, azóta sem tudom megunni...


Körömlakkok közül két kifutó darabot említenék, egyik az Essence Effect 18 that's my pop cake!, a másik pedig a Catrice Luxury Lacquers kollekcióból származó 02 Blue Skyfall. Mindkettő átlagosan 3-4 napig bírja, az Essence-ből több 3-4 réteg is elkél, ha magában használjuk, leszedni egyenesen kínszenvedés őket, de megéri! :)


A mindenség elmélete volt az a film, ami a leginkább megfogott. Azok számára is élvezhető lehet, akik nem érdeklődnek a tudományok iránt, a hangsúlyt a személyes kapcsolatokra helyezi, lévén, hogy Hawking volt felesége, Jane életrajzi könyve (Utazás a végtelenbe: Életem Stephennel) alapján készült. Én személy szerint nem sírtam rajta - csoda - de sokan körülöttem igen, abszolút az érzelmekre hat. Kicsit furcsa nekem, hogy akiről szól, még mindig él és nincs rá jel, hogy a közeljövőben eltávozna, valamint a több fizikát is hiányoltam belőle, de nyilván nem egy bizonyos rétegnek szánták :D

Január legvégén lezajlott az utolsó olyan alapítványi bál, aminek ideje alatt még az iskolába járok és ahol együtt lépett fel az osztály, eléggé nosztalgikus és katartikus élmény volt. Egy éves lett a blog, készítettem Facebook oldalt, jártam Panninál születésnapot ünnepelni, megcsináltam hatból négy interjút a társadalom érettségihez, megtudtam, hogy Passenger fellép a Szigeten, Viki kiválasztott vendégbloggernek és végül, de nem utolsó sorban végre van valaki, aki miatt akkor is jól érzem magam, ha semmi sem úgy jön össze, ahogy kéne :)

Ki más is vágna egyedül faarcot...:D
Kedvenc zenék: 
Seven Lions - Lose Myself
Seven Lions - A Way To Say Goodbye
Passenger - Bullets
Passenger - And I Love Her
Passenger - Setting Suns
Florence + The Machine - Never Let Me Go
Bon Iver - Stacks
Hurts - Miracle
Rae Morris - Love Again
My Chemical Romance - Fake Your Death
Tonight Alive - The Edge
Kodaline - The One

6 megjegyzés:

  1. A cseresznyés Baleát én imádtam és sokszor használom a géles szemcerkát is! A lakklemosó meg állandó kellék nálam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csoda, hogy én még csak most fedeztem fel a lemosót...:D

      Törlés
  2. A Baby Lips-ek közül ez a cserkós a legjobb, én őt szerettem meg a beszerzett 4 típusból.
    Díjat kaptál tőlem, kukkants be hozzám a blogra! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm! :) Már megcsináltam, de frissítem a bejegyzést, hogy tőled is megkaptam utólag a díjat :)
      Én sajna mindentől a Carmex hidratáló hatását várom, ami lehetetlen, úgyhogy mindig csalódnom kell az ilyen ajakápolós dolgokban :(

      Törlés