2015. február 3., kedd

Személyes | A blog első születésnapja - második felvonás


Ezen bejegyzés első fele szeptemberben született meg, akkor fejtettem ki, hogy hogyan is lehet a blognak két felvonásos születésnapja. Azóta, ha csak fél év is telt el, sok dolog történt és el sem hiszem, hogy már egy éve a mindennapjaim része ez a kis online felület és szinte nem telik el nap, hogy ne fotóznék, szerkesztenék képet, írnék egy-két sort a készülő bejegyzésekhez vagy azon gondolkodnék, hogy miről lehetne még szó. Az ezáltal megismert lányok közül nem eggyel sokkal szorosabbra fűződött a kapcsolatunk, igazán jó barátságok születtek, egyre többen tudnak a blog létezéséről a privát életemben is, kevésbé lepődök meg, amikor azt hallom, hogy ja, igen, olvastam a blogodon. Ez egy elég nagy mérföldkő számomra és maga után vonja az kis meglepetésemet, amit direkt ezen esemény alkalmából tervezgetek már jópár hónapja. Sokáig gondolkodtam, hogy nem lenne-e jobb ötlet inkább a ballagás-érettségi-bankett szentháromság után - ebből gondolom rájöttetek, hogy a fő visszahúzó erő az iskolai közeg - de úgy döntöttem, hogy belevágok és készítek egy Facebook oldalt. 
Innentől kezdve sokkal egyszerűbb lesz a blogot elérni azok számára, akik esetleg főleg Facebookon keresztül követik az új bejegyzéseket (igen, Barbi, rád gondolok :P), ha látok valami jó kis akciót vagy bármi érdekeset, akkor akár telefonról, rögtön meg tudom osztani veletek, valamint olyan dolgokról is lehetőségem lesz beszámolni, amik esetleg nem érnek meg egy teljes bejegyzést, valamint privát üzenetet is tudtok írni nekem :)

Az oldalt ezen a linken érhetitek el, likeoljatok, kommenteljetek bátran!

Nem tudom elégszer megköszönni Nektek, hogy itt vagytok, olvastok és mindig csempésztek egy kevés jókedvet a napjaimba a kommentjeitekkel és az aktivitásotokkal :) 


10 megjegyzés: