2015. január 11., vasárnap

Makeup Revolution Girls On Film paletta

Barbi karácsonyi nyereményjátékán a szerencse nekem kedvezett, így lehetett az enyém ez a csodaszép Revolution paletta. Már a megjelenéstől kezdve szemeztem a márka termékeivel, mert rettentő jó áron kínálnak többek között szemhéjpúdereket, rúzsokat, pirosítókat, amik ráadásul gyakran ismertebb, high-end márkák minőségi koppintásai.


A Girls On Film főleg melegebb tónusú, rózsaszínes-lilás-szürkés árnyalatokat tartalmaz, hasonlít a Sleek Oh So Specialre, ami a kedvencem, egyszóval telitalálat számomra. A benne található 18 színből 12 szatén- vagy selyemfényű, 6 pedig matt, ezen kívül jár hozzá egy hatalmas tükör és egy dupla végű applikátor is.
Fekete, matt papírdobozban érkezik, ezen belül találjuk magát a palettát. A csomagolása fényes műanyag, az ujjlenyomatgyűjtős fajtából, azonban én érzem annyira strapabírónak, hogy utazásra is magammal merném vinni, rendesen záródik. 


A festékek egytől egyig rendkívül pigmentáltak, a világosakkal sincs probléma, egyedül az utolsó, bőrszínű matt árnyalat az, ami az én bőrömön mintha ott sem lenne, szemhéjon viszont tökéletes a szélek eldolgozásához. Egyáltalán nem porolnak és a jó tapadás ellenére is szépen lehet őket satírozni. Aminek külön örülök, hogy a baloldali matt (Give Me Shudders) szín tökéletesen illik a jelenlegi hajszínemhez, ezért a szemöldökömre is tudom használni. 



Walking Hand In Hand | Heads Turning | Camera Rolling | Take Your Picture | Polaroid Heaven | Made A Million
Bridge At Midnight | Lights Flashing | Frenzy All Down Your Spine | Lipstick Over The Lens | Smile Wider | Hold Tight
Give Me Shudders | Shooting Star | One In A Million | So Bright | She's Falling | Girls On Film (nem látszik sajnos)

Két helyről is rendelhető, az egyik a Pink Panda, itt 2790 forintba kerül, a másik az iparfumeria.hu, ahol 3520 forint az ára.

Amióta megérkezett, csak ezt használtam és valószínűleg ez így is marad még egy ideig, hétköznapi és esti sminkek készítéséhez egyaránt tökéletes. Öt különböző színösszeállításban kapható még ezen kívül, nem kizárt, hogy meg fogom nézni magamnak a többit is :) 

19 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színei vannak, már egy ideje szemezek ezzel a palettával és a teszted alapján is igazán jónak tűnik, hahh dilemma... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hány terméknél érzem én ugyanezt, hajjaj...:P

      Törlés
  2. Gyönyörű paletta,Bridge At Midnight, Lights Flashing, Lipstick Over The Lens, Smile Wider ezek a színek tetszenek képek alapján :))
    Majd lesz velük esetleg smink?
    Judy

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, jól kihasználható színei vannak :) Tetszetős!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig próbálom meggyőzni magam, hogy van itthon tízezerféle palettám meg szemhéjpúderem, nem kell több, hát, dehogynem...:D

      Törlés
  4. Nekem is megvan ez a paletta, de annyira nem ájultam el tőle, és szerintem azért messze van a rendkívül pigmentáltól. Legalábbis a Walk Hand in Hand, Bridge At Midnight és a Lights Flashing eléggé gyengécskén muzsikál rajtam, konkrétan alig látszik valami. A két halvány matt színt meg sem merem említeni, sőt, inkább nem is használom őket már, annyira elvették a kísérletező kedvemet... A tartósság pedig katasztrófa, holott szerintem nem olyan olajos a szemhéjam. Egyedül az Etude House szemhéjalappal tudok javítani rajtuk, de akkor legalább a színek is javuló tendenciát mutatnak...és visszavonhatatlanul fennmaradnak, alig tudom őket lehozni olyankor, de valamit valamiért, legalább fennmaradnak. :D Nem azt mondom, hogy javíthatatlan, de a hype-ot nem értem a Revolution körül. A Naked3 koppintással még szívesen tennék egy próbát, meg egy élénkebb színű rúzsukkal, de ennyi, itt be is adnám a kulcsot, pedig még lett volna a listámon, csak félek, hogy ha azok is ilyen nem várt minőséget hoznak, akkor már jobban megéri összegyűjtenem egy 2x drágább darabra a pénzemet. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az Etude House és a NYX szemhéjalappal is tökéletesen fent maradnak reggeltől késő estig és bőven van annyira jó, mint a Sleek palettáim szerintem. Én maximum csak külföldön vennék termékeket tőlük mert itthon sokkal drágábban adják a Revolutiont meg a MUA-t is, ami kint 1 font, az itthon 700 forint...hát azért 1 font nem igazán 700 forint alapból :D

      Törlés
  5. Várom vele a sminket, nagyon kíváncsi vagyok :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Nem rossz, nem rossz, van benne olyan szín ami tetszene, de nekem a márkától most a Flawless paletta tetszik igazán :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már becsukott szemmel járhatok csak az interneten, hogy ne vásároljak többet...:D

      Törlés
  8. Csodás ez a paletta. Én most a What you waiting for-t rendeltem meg, de nehéz volt dönteni, mert ez is nagyon tetszik és hasonlóak. :) Én is várom vele a sminket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is egy csoda, hogy ennyire beleszerelmesedtem, de hát...:D

      Törlés
  9. Most már nekem is nagyon birizgálja a fantáziám, de annyi palettával jönnek folyamatosan, hogy túl nehéz választani, így azt hiszem én pigmentet fogok tőlük próbálni először. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számomra az nem lenne kifizetődő, van egy csomó pigmentem és szinte sosem használom őket :DDD Pedig vannak elég jók:))

      Törlés
  10. Csodaszép ez a paletta, és csodásak róla a képeid :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Folyamatos használatban is van...:)

      Törlés