2015. január 30., péntek

Januári kedvencek

Január a meglepetések hónapja volt, sosem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog alakulni minden már az év legelején. Igaz, hogy közeleg az érettségi (három hónap...) és őszintén már most attól félek, hogy egyáltalán túlélem-e, mindenesetre jelenleg megvan minden okom a pozitív gondolkodásra :) 


Nem maradhat el kedvences bejegyzés tusfürdők nélkül, a megszokottól eltérően most nem Balea, hanem The Body Shop. A téli szerzeményes bejegyzésben már mutattam, hogy három darabom is lett hirtelenjében, egy maracujás, egy málnás és egy mini Glazed Apple. Felváltva használom őket kedvtől függően, feketepontként mindössze annyit tudnék felhozni, hogy tusolás után nem túl tartós az illatuk. A Glazed Apple kollekció testvajának is itt a helye, elsősorban az illata miatt. A testvajaikat összességében eléggé túlárazottnak érzem, annak ellenére, hogy hidratálásban és választékban tényleg a topon vannak, ezek a kicsi, 50 millis kiszerelésűek talán jobban megérik, ha valaki nem mindig ugyanazt használja. Arcápolás fronton egy időre visszatértem az Aromax csipkebogyóolajhoz, szeretném elfogyasztani, mert eléggé felgyűltek a krémek itthon. Még mindig szeretem, de újabban mintha nem igazán lenne meg a régebben tapasztalt "wow" hatás...A Dove Nourishing Oil Care argánolajos hajpakolást még a Glamour napok alkalmával vettem, noha a rendszeresen használatra még csak az utóbbi egy-másfél hónapban fogtam be. A csoda ugyan elmaradt, azon kívül viszont egy teljesen korrekt pakolás, mindent tud, amit kell.


Paese Smoothing primer Katy nyereményjátéka során került hozzám, lesz róla részletesen szó nemsokára :) Szintén nyereményjátékos szerzemény Makeup Revolution Girls On Film paletta Barbi jóvoltából, amiről már láthattatok is bejegyzést. A Catrice szemöldökceruzája (030 Brow-n-eyed Peas) visszatérő favorit, el is felejtettem már, hogy milyen természetes végeredményt lehet elérni vele és semmivel sem telik több időbe, mintha porral csinálnám meg a szemöldökömet. Pont jókor került elő az Ardeco 36-os árnyalatú pirosítója, mert egy tökéletes piszkos-barackos matt szín, csodásan mutat télen. Hajlamos vagyok leragadni egy szempillaspirálnál, a többit pedig hónapokig tárolni a fiókban, ez történt a Lovely Curling Pump Up-pal, most azonban újra elővéve ismét kedvenccé vált. Ugyan csak néhány plusz másodperces művelet és rám is férne, mégsem nyúltam túl gyakran szempillagöndörítőhöz, ebben a hónapban jöttem rá, hogy mennyivel szebb eredményt lehet elérni a használatával. Az iparfumeria rendelésemhez ajándékba érkezett egy Katy Perry Purr parfüm mini kiszerelésben, amit előszeretettel használok azóta, habár nem pont a hidegebb évszakokhoz illik, én a gyümölcsös jegyeket és a vaníliát érzem ki belőle leginkább. A boltokban már úgy tudom, hogy nem kapható, az oldalról viszont megrendelhető továbbra is. Gondolkodtam a megvételén, de időközben a képbe került egy másik illat, valószínűleg az lesz a befutó...


Elindult végre a kedvenc sorozatom, a Switched at Birth negyedik évada, amit már tűkön ülve vártam, amióta bejelentették, szerda délutánonként az első dolgom megnézni az új részt, amikor hazaérek. 

A hónap fő boldogságforrásai inkább gondolati dolgok, mint kézzelfoghatóak; többek között voltam egyetemi nyílt napon, a félévimben egy matek négyesen kívül csak ötösök vannak, a blog látogatottsága túllépte a 39 ezer oldalmegjelenítést, túlestünk a tablófotózáson és megismertem egy embert, aki előreláthatóan meghatározó része lesz életemnek mostantól fogva :) 

Kedvenc zenék: 

8 megjegyzés:

  1. Jól kezdődik az év :)
    A sárga spirált én is szerettem régebben.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van az Artdeco pirosítónak :)

    VálaszTörlés
  3. Mennyi szépség!:) A lovely szempillaspirált én is nagyon szeretem. Örülök, hogy jól sikerült a januárod és ne félj biztosan sikerülni fog az érettségi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a bíztatást, nagyon remélem, főleg a matekkal kapcsolatban...:D

      Törlés
  4. A 3 hónap gondolatától rosszul leszek:D olyan jó lenne átugrani a május-júniust, és szeptemberben csak arra az egyetemre menni ahova szeretnénk :D A spirál nálam is nagy kedvenc, és Purr mintát én is kaptam rendeléshez, nekem is tetszik az illata :) A Switched at Birth elkezdésén már sokat hezitáltam, csak már így is annyi mindent nézek, hogy bűntudatom van és eszembe jut a 3 hónap :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én beválasztottam a társadalomismeretet ötödik tantárgyként, amiből pedig projektet kell csinálnom és áprilisig leadni, szóval eléggé három hónap az is...:DD De túléljük!! :)

      Törlés