2014. december 30., kedd

Rimmel Apocalips folyékony rúzs - 101 Celestial, 400 Big Bang

Az őszi Glamour napok szerzeményeként jutottam hozzá a Rimmel Apocalips folyékony rúzsaihoz. Hiába istenítették mind külföldön, mind itthon, nem igazán hittem benne, nem szoktam szeretni a hasonló termékeket, mert kenődnek össze-vissza, macerás őket használni. Aztán csak beadtam a derekam és féláron beszereztem két árnyalatot, lássuk, mit gondolok róluk!



A csomagolással nekem semmi problémám nincs, praktikus, egyszerű és ránézésre is rögtön tudhatjuk, hogy melyik árnyalatot vesszük le a polcról. Hiába nincs lefóliázva az üzletben, könnyen meg lehet mondani, hogy bontatlan-e, ugyanis valamiféle vákuumos megoldással csak akkor kerül a termék a tubus tetejébe, amikor először kihúzzuk az applikátort. Az applikátor maga sima szivacsos, de valamivel nagyobb, mint az átlagos szájfényeké és a közepében található egy mélyedés is.
Az illata számomra egyáltalán nem kellemes, valamilyen növényre vagy zöldségre (tényleg!) hasonlít, nem ilyenre számítottam, az ízével ugyanez a helyzet.


101 Celestial
400 Big Bang
A termékpalettában találhatóak csillámos és gyöngyházfényű árnyalatok is, én két csillámmenteset választottam. Az összes nagyon pigmentált egyébként, bár én hiányolom a még természetesebb és a nagyon sötét színeket is. 
Használat közben nekem az volt az érzésem, hogy temperával rúzsozom magamat, nagyon furcsa élmény. Nem igazán lehet vékony rétegben felvinni és hajlamos a fogakra is kerülni, úgyhogy a papírzsepis-feleslegleszedős módszer ennél megkerülhetetlen. Én ecsetet is használnék a széleknél, nem túl precíz megoldás az applikátorral bajlódni. Nem tökéletesen hidratált ajkakon is viszonylag jól mutatnak, egyáltalán nem ragadnak és nem is szárítanak, felkenés után pár perccel nagyjából megszáradnak és be is mattulnak egy kicsit. Rajtam tartósságban nem alkotott kiemelkedőt, de ez nem szentírás, ugyanis mint már legalább hatszázszor említettem, nálam nincs olyan, hogy tartós ajaktermék :D
Az ára 1900-2000 forint környékén mozog a Rossmannokban, Müllerekben és a Rimmel állvánnyal ellátott DM-ekben, 5.5 milliliteres kiszerelésben.

Összességében nem érzem kiemelkedően innovatívnak a terméket, és megmondom őszintén, hogy gyakran kicsit túl macerásnak érzem, hogy figyeljek rá napközben, pláne a pirosra, hogy ne maszatolódjon, még barátkoznunk kell, azt hiszem :) 
Ti próbáltátok már? Mit gondoltok róla?

18 megjegyzés:

  1. Wow, de jól áll a piros :) Egyébként én is szemeztem ezekkel, de végül arra jutottam, hogy maguk az árnyalatok nem jelentenek nekem újdonságot, így egyet sem vettem. Valahogy nem is hiányoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, vicces, hogy nekem pont az kicsit "too much" és ezért nem annyira jön be :DD Hát igen, utólag nem akkora merítés...

      Törlés
  2. Nagyon jól áll a piros!:) Mondjuk a natúr sem rossz. Én egy kicsit drágállom őket, de ugye ez egyén függő. Ha tartós ajaktermékekből híján vagy akkor tudom ajánlani az aden folyékony rúzsát, vagy a sleek matt me folyékony rúzsait. :) Nekem ezek elég tartósak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem a natúr sokkal jobban tetszik magamon :P Az Adent próbáltam és engem borzasztóan szárított meg morzsolódott lefelé, vagy hogy is mondjam, a Sleekkel szemeztem de még nem vettem rá magam, hogy kipróbáljam :D

      Törlés
  3. Jól áll mindkettő! :) Nekem egyik sem a színem, de talán a Luna árnyalatot próbálnám ki közülök.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)) Szerintem annyira nem jó a színfelhozataluk, van egy barackos, hirtelen nem tudom a nevét, de Suzy-nál láttam, talán az lehet még az, ami többeknek jól áll :)

      Törlés
  4. A piros nekem is megvan, de annyira eszméletlenül pigmentált, hogy csak pár pöttyöt teszek fel belőle, aztán ecsettel eldolgozom. Van még egy nude szín, de ez a Celestial is nagyon szép, majd megnézegetem. :)
    Az egyetlen problémám ezzel a rúzzsal, hogy nagyon kenődik, szóval szerintem sem valami tartós. A szagát már megszoktam, de eleinte szörnyen utáltam én is, brrr, nem is értem, hogy sikerült ezt összehozni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már eszembejutott mire hasonlít a szaga, a poloskákra!! :DD

      Törlés
  5. A Big Bang nagyon szép, és jól áll neked! :)

    VálaszTörlés
  6. A piros nagyon illik hozzád Kami! Nem próbáltam még ilyen állagú ajakkencét, de lehet beszerzek egy darabot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Iszonyat furcsa, hogy mindenkinek a piros tetszik rajtam :DDD A Bourjoisról hallottam még jókat meg a L'orealról, persze duplaennyibe kerül mindkettő...

      Törlés
  7. Mindkettő nagyon tetszik, de a piros különösen, nagyon széép *-*

    VálaszTörlés
  8. Mind a kettő jól áll. :) Én nemrég szereztem be a Manhattan folyékony rúzsát. 800 Ft-ért vettem kuponnal, annyiért nem kár csak az zavar benne nagyon, hogy ragacsos. Viszont baromi tartós, vagy legalábbis annyira megfogja az ajkakat, hogy ha letörlöm akkor is olyan mintha még rajtam lenne. A NYX soft matt ajakkrémje viszont nagyon tetszik. Nem ragacsos és tartós is, szerencsére engem nem is szárít. Nálam az a befutó, bár a 2500 Ft-os árával nem a legolcsóbb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolatolvasó vagy, A Manhattant is megvettem és fogok is írni róla hamarosan :P Na, akkor majd ránézek a NYX-re, bár az Essence után nem mertem ilyenekkel próbálkozni, az nagyon nem tetszett :D

      Törlés
  9. Mindkettő nagyon jól áll, de a vörös különösen. :) Valamelyik Joy vagy Glamour-napon én is beruháztam a Celestial-re, talán kétszer volt rajtam, azóta hanyagolom, most már érdemes lenne újra elővenni. :D Amúgy az illata nekem kicsit szőlős (mustos) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na nekem a must sosem jutott volna róla eszembe :DD A Celestialt többször hordtam, mint a pirosat, az biztos..:D

      Törlés