2014. december 2., kedd

Beszámoló | Első adventi hétvégés találkozóáradat - 2014.11.29.

A hétvégén ismét blogtalálkozó(ko)n vettem részt, számszerint kettőn, az egyik a már-már hagyományos Katy-Reni-Eleni féle, a másik pedig Miáé volt. A legutóbb a nyár elején találkoztam így kollektíven a bloggerinákkal, így nem meglepő, hogy nagyon vártam már ezt a napot!


Szombaton fél tízre beszéltük meg a találkozót a lányokkal, így jó korán keltem és elindultam a meglehetősen undorító ködszitálós-néhányfokos időjárásban buszozni és metrózni. Az Örsre érve az Árkád Starbucks felé vettem az irányt, ahol már jó páran gyülekeztek. Mint már sokan tudhatjátok, a körmös blogokkal hadilábon állok, csakúgy mint a manikűrök készítésével úgy összességében, ezért akadtak számomra ismeretlen arcok, de egyre több ilyen témájú blogra iratkozom fel, szóval haladok! (Köszi Calo(z), hogy mindenkit belinkelgettél, így egyszerűbb volt megtalálni a lányokat :) Rendeltem magamnak egy szokásos Caramel Frappucinot - igen, én még november végén is jegeset iszom - eközben Katy észrevette, hogy a kávés zacskó elején a sellőnek bizony két uszonya van, a kávénkra várva tehát az esetleges ok-okozati összefüggéseket boncolgattuk ennek kapcsán. Kisebb-nagyobb csoportokba verődve tárgyaltuk ki a lehető legkülönfélébb témákat, közben egyre csak gyűltünk Szilvi legnagyobb örömére, tíz percenként állhatott fel mindenkit végigpuszilgatni, majd amikor mindenki elfogyasztotta a kávéját és kibeszélgette magát, áttelepültünk a Nailland standjához, ami ilyenkor bevett program, közben Pannival és Dórival meglátogattuk a Rossmannt, azon belül is a Rival de Loop Young állványra voltam nagyon kíváncsi. Ja, és Panni vett pingvines kézmosót. 

Szilvi mutogatósdit játszik
Panni megérkezett...:D

Pózoljatok még, légyszi!
Ebédidő révén étkeztünk is, habár szerintem több időt töltöttünk üres asztalok keresésével és sorbanállással, mint magával az evéssel...a csodás éttermes rész az Árkádban, szerintem senkinek sem kell bemutatnom, aki valaha járt már ott  ha Panni és én összeverődtünk, mi más is lehetett volna a menü, mint sültkrumpli, éljen az egészséges életmód! 

Egy lifnyi blogger...és ez még nem a teljes létszám!


A cserebere időpontja két órára lett tervezve, de nem nagyon találtunk helyet a kipakoláshoz, ezért átmentünk a Sugárba, hátha nagyobb szerencsével járunk - tévedtünk. Nagyjából húsz perc bolyongás után megüresedett egy rész, így elkezdődött az asztal- és székfoglalósdi Panni és Ági főszereplésével, csodálkoztam, hogy még nem hívták ránk a biztonságiakat. Mindenesetre jót szórakoztunk, ahogy magukban röhögnek és mindenki furcsán néz ránk :D Ahogy kettőt ütött az óra, rögtön elkezdődött a kipakolás, másodpercek alatt megtöltöttünk 3-4 asztalt sminktermékekkel és körömlakkokkal, ez mindig lényeges momentuma az ilyen összejöveteleknek. A szerzeményekről hamarosan érkezik külön bejegyzés, annyit elárulok, hogy ismét gyarapodott a lakkgyűjteményem néhány szépséggel :D 




Három óra környékén nagy bánatunkra ugyan, de elköszöntünk, ugyanis Pannival és Dórival továbbmentünk Miáékkal találkozni, akik a Vörösmarty téren voltak a karácsonyi vásárban, habár mire odaértünk, már beültek a Váci utcai Mekibe melegedni. Itt találkoztunk Mónival és Szilvával, valamint Mia néhány nézőjével, a délután fő témájának pedig a szemöldököket választottuk. Fél öt környékén Dóri elkísérte Pannit a vonathoz, nekem fél hatkor még volt egy gyors találkozóm a Vörösmarty téri H&M előtt, így mindenki ment a maga dolgára, Dóri visszajött "értem" és együtt vettük használatba a fantasztikus hármas metró szolgáltatását, amit én csak halálmetrónak hívok.  




Nagyon feldobta a hangulatomat ez a kis szombati lányos összejövetel így a szalagavatós őrület előtt, örülök, hogy ismét találkozhattam veletek, lányok, remélem minél előbb ismétlünk! :)

16 megjegyzés:

  1. Milyen jó lehetett mindkét találkozó, sajnálom, hogy nem tudtam menni. Viszont a beszámolódnak hála, kicsit olyan, mintha én is köztetek lettem volna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom, de majd legközelebb talán jó lesz neked is! :)) Örülök, hogy sikerült átadnom a hangulatot :D

      Törlés
  2. De jó képeket csináltál! Nagyon jól éreztem magam, és örültem hogy találkoztunk! Nagyon kedves vibráló személyiséged van. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Visszagondolva csinálhattam volna több képet is, csak hát a fények meg ilyenkor inkább átéli az ember a dolgokat, minthogy fotózna :D
      Én is örülök, hogy megismerhettelek!! :)

      Törlés
  3. Sajnálom hogy nem lehettem ott, de vártam már a beszámolót nagyon! :)

    VálaszTörlés
  4. Miért van az, hogy én minden fotón idióta fejet vágok? :D Lehet ez az alap arckifejezésem :P Megint nagyon jó képek lettek egyébként, és a beszámoló olvasása közben fel-felröhögtem, mikor beugrottak a buzgó astalkeresés, meg az, hogy egy percre sem tudtam leülni, mert mindig jött valaki :D De ilyen miatt bármikor felkelek, és nagyon jó volt megint találkozni mindenkivel ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szerinted idióta fejeid vannak képeken, akkor szerintem nem láttál még egyet sem rólam...garantáltan hülyén nézek ki az összesen :DDDD Az az asztalkeresés...mint az elveszett báránykák :D

      Törlés
  5. A linkeket Katy-től kunyeráltam, szóval övé az érdem. Örülük, h találkoztunk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor neki is köszi :) Én is örültem!!

      Törlés
    2. Így legalább már nekem is meglesznek egyben a linkek :-D

      Törlés
  6. Jaj,annyira jó volt ez a tali!!! Már alig várom a következőt, tavasszal biztosan lesz, mert kell a lelkemnek ez a hosszas csivitelés Veletek. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, egyébként van egy rossz hírem: a Starbucks logóján is ez a kétfarkú szörnyhableány van :-D

      Törlés
    2. Nagyon jó mindig találkozni *-*
      Mit szedett be, aki kitalálta azt a logót?:DD

      Törlés