2014. október 13., hétfő

Glamour napok | 2014 ősz

Aki ismer, az tudja, hogy én általában mindig a Glamour napokra spórolok, nem szeretek nagyobb összegben teljes áron vásárolni. Most sem volt ez másképpen, nagy szükségem volt téli ruhákra - ugyanis nincs szinte egy darab sem - és volt néhány szépségápolási termék is a listámon...a képzeletbelin, ugyanis sosem szoktam összeírni, hogy mit szeretnék, inkább fejben tartom.


A hétvégi őrület előtt is hozzám került néhány dolog, kihasználtam például az akciót, amikor a Müllerben egy Rimmel Lasting Finish alapozó mellé ajándékba egy primer járt, ráadásul az alapozók már alapból 20% kedvezménnyel voltak kaphatóak, így pláne megérte. Említettem már, hogy jelenleg a Lasting Finish Nude a kedvencem minden tekintetben, tehát nem volt kérdés, hogy ebből fogom beszerezni az utánpótlást. Vonzónak tűnt ezen kívül még a Schauma Tápláló Nektár balzsama is és mivel ez is 500 forint körül mozgott akciós áron, hazahoztam.


Csütörtök délután a Yankee Candle Dohány utcai üzletében is garázdálkodtam egy keveset, ahol teljesen véletlenül összefutottam Bellával, megvitattuk az illatokat és egyúttal jól be is vásároltunk Tartokból. Az én választásom 6 darab illatra esett az ősziesség jegyében, ezek közül még egyiket sem próbáltam ezelőtt, nagyon kíváncsi leszek.

Pénteken, suli után szerettem volna megvenni a fontosabb dolgokat, úgyhogy egészen estig bent voltunk a városban anyával, aki időközben csatlakozott hozzám. Szerintem most találkoztam a legnagyobb tömeggel az évek során, főleg az Allee DM-ben, iszonyatos volt, gyakorlatilag meg sem lehetett mozdulni. Sminkből egy időre rendesen betáraztam, sok ideje most voltak a legjobb akciók szerintem, ráadásul rengeteg kupont össze is lehetett vonni, plusz alapból is leáraztak néhány dolgot. 


Essence Longlasting szemceruza - 18 Berry Merry, 02 Hot Chocolate
Essence Big Bright Eyes highlighter ceruza - 01 highlight it...nude
Catrice Ultimate Stay rúzs - 08 Passion Red
Rimmel Lasting Finish rúzs - 070 Airy Fairy
Essence Colour & Go körömlakk - 196 i <3 my blue jeans (the suede)
Rimmel Match Perfection alapozó - 100 ivory
Essence Viva Brasil pirosító - 02 destination: sao paulo!
Manhattan Colour Splash folyékony rúzs - 50R soft nude
Rimmel Apocalips folyékony rúzs - 400 big bang, 101 celestial
Rimmel Rita Ora körömlakk - 203 white hot love, 873 breakfast in bed
Rimmel 60 Seconds körömlakk - 711 rain rain go away
Essence Kohl Kajal szemceruza - 180 too cool for pool, 170 blues willis
Catrice Camouflage Cream korrektor - 010 ivory
Catrice Longlasting Brow Definer szemöldökformázó filc - 030 chocolate brow'nie


Örülök, hogy most a tavalyi -25% helyett -50%-os kupon volt a L'oreal Casting Creme Gloss hajfestékekre, mert alap áron 1700 forintba kerülnek, ami még kedvezménnyel is húzós lenne. Mire ráeszméltem, hogy Dove kupon is van, a kedvenc szárazsamponomból már egy darab nem maradt, az Nourishing Oil Care pakolást már régen ki szerettem volna próbálni, jó dolgokat hallottam a Dove hajápolási vonaláról. A got2b Öl-La-La hajápoló olajának nem néztem nagyon utána de Krémmánián jó értékeléseket kapott. Akárhányszor DM-ben járok, mindig megnézem hogy van-e új "kollekció" a Balea tusfürdőkből, találtam is egyet, liliom és fekete málna illatú.


A Csillagainkban a hiba után kíváncsi voltam valami másra is John Greentől, így esett a választásom az Alaska nyomában-ra, erre használtam fel a Libri kupont. Sokszor emlegettem már a Rexona Maximum Protection dezodort, nem is volt kérdés, hogy beszerzem az utánpótlást, ebben az illatban még nem használtam. Végezetül két napszemüveg a New Yorkerből, ahová ugyan nem volt idén kupon - bár az emlékeimben mintha lett volna - de darabja 290 forintba került. 


A sminktermékeken kívül pulcsikat és kardigánokat szerettem volna venni, nagyjából sikerült is, bár a legtöbb bolt csalódás volt, főleg a H&M, szinte semmit sem találtam, ha mégis, akkor csillagászati áron és/vagy olyan anyagból, amit nem szívesen hordtam volna. Ettől függetlenül két körsálat sikerült vettem, ezek a kedvenceim, valamint zoknikat, fehérneműket és egy méregzöld basic pólót. Fehér természetesen nem maradt a méretemben belőle...A C&A-s pulcsik teljesen egyszerűek, az egyik fekete, a másik fekete-fehér, ezekről nem is csináltam képet. 

Összességében sikeresnek tekintem a bevásárlást, csupa olyan holmit vettem, aminek biztosan hasznát veszem majd, egyedül egy slip on cipőt szeretnék még venni valahol. 
Ti voltatok Glamour napozni? Ha igen, írtatok kívánságlistát? Mindent sikerült beszerezni, amit szerettetek volna? :)

12 megjegyzés:

  1. Ez ám a zsákmány :) Jó dolgokat vettél!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez most egy nagyobb tétel volt, de a szükséges fajtából szerencsére :)

      Törlés
  2. Nekem annyira nem tetszett a H&M kínálata, amit már hetekkel ez előtt megnéztem, hogy be sem mentem. Még utólag arra jutottam,hogy mégis el megyek csizmáért, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam és mégis a Deichmannba kötöttem ki. Jól jártam olcsóban vettem valódi bőr bokacsizmát, mint ha a H&M-be vásároltam volna kuponnal. :)) A Dm-es és Rossmann-os vásárlásokat plázán kívüli boltokban ejtettem meg, ahol lézengtek az emberek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utólag lehet, hogy mi is jobban jártunk volna például a Camponával ahol ilyenkor is alig vannak...nagyon gyér mostanában a ruhaboltok kínálata, nem is értem.

      Törlés
  3. Az Alaska nyomában az egyik kedvenc könyvem lett. :)
    A YC illatok közül a Candy Corn, a Black Coconut és a Black Cherry nagyon fincsik, ezeket már próbáltam. Remélem írsz majd róluk bővebben is. ;)

    A menta színű Catrice szemcerka, a korrektor és az Essence nude szemceruza nekem nagy kedvenceim. :)

    Most nem írom le én miket vettem. :D Úgyis lesz majd róla bejegyzés a blogomon. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó, már várom a bejegyzést akkor :)
      Kedvences bejegyzésben tuti lesz majd szó a YC illatokról, illatok véleményezésében, mint sokan mások, én sem vagyok túl jó :DD

      Törlés
  4. A körsálak nagyon jól néznek ki. :) Nekem az F&F a kedvenc ruhaboltom, mindig találok valami szuper jó cuccot olcsón, és a minőségére sincs panaszom. :)
    Ezt a könyvet majd én is el akarom olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rám kevés helyen van ruha, többek között az F&F-ben sem mindig...:D

      Törlés
  5. Na én pedig H&M mániás vagyok, csak azok az árak horrorisztikusak :D A véleményem már tudod ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is lennék, ha normális ruhákat lehetne kapni!! :@

      Törlés
  6. Hű, szépen betáraztál, de nagyon jó dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés