2014. szeptember 30., kedd

Balea Trend It Up Lovely Berries epres szárazsampon

Lehet, hogy kissé már elkéstem ezzel a bejegyzéssel, hiszen a nyári limitált kiadás tagja volt ez a termék és valószínűleg már nem találjátok meg a polcokon, maximum a kiárusítós részlegen, viszont sosem próbáltam még "olcsóbb" szárazsampont és tudom, hogy ennek van egy állandó szortimentes tagja is más illatban, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.


Mit ígér? Frissítsd fel a frizurádat! Parti után, vagy akár máskor is, másodpercek alatt, egy gombnyomással a praktikus szárazsampon spray segítségével. Még víz sem kell hozzá. Hajad ismét friss, jó fogású és dús hatású lesz. Hatékony a zsíros hajtövek ellen, könnyű kifésülni. 

Csomagolás: viszonylag nagy és vaskos fém tubusban kapott helyet a termék, feltűnő és kifejezetten nyárias. Általában nem szoktam szeretni a Balea termékek csomagolását, ez viszont tetszik.


Illat: féltem, hogy valami erős, fullasztó és mű lesz, de kellemesen csalódtam. Nyilván nincs frissen szedett eper illata, inkább szörpre vagy gumicukorra emlékeztet, a hajon azonban sokkal kellemesebb, mint amikor kifújja az ember.

Hatás: használat előtt jól fel kell rázni, mint az összes ilyen hasonló terméket. Sokan írták, hogy nem látszott meg a hajukban, hát, az enyémre bőven került a fehér porból, pedig messziről fújtam de ezt nem veszem hibának, hiszen valójában a por az anyag benne, ami dolgozik, ha jól tudom. Az is lehet, hogy túl erősen nyomtam, nem tudom, mindenesetre jól beledolgozom a hajamba, kifésülöm, még kicsit átdörzsölöm törölközővel és kész. Írták, hogy dúsításban eléggé jó, én ezt annyira nem érzékeltem, mindenesetre nem rontott a helyzeten, teljesen vállalható frizurám volt még a 3-4. napon is a használatával.

Ár, elérhetőség, kiszerelés: teljes áron, ha jól emlékszem 700 forint, én leárazva jutottam hozzá, így 500 forintot fizettem érte. A DM-ben lehet hozzájutni, saját márkás termék és 200 ml terméket tartalmaz.

Összességében végzi a dolgát, ahogy kell, továbbra is a Dove és a Batiste marad a kedvencem, ám leginkább az illatuk miatt, bátran tudom mindenkinek ajánlani ezt, aki nem szeretne sokat rááldozni, vagy a netes rendeléssel bajlódni.

8 megjegyzés:

  1. Annyira imádom. A héten meg is nézem, hogy találok e még belőle, mert kell a tartalék. :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nehogy ne legyen még belőle, mert én fizukor akarok ilyet venni :D

    VálaszTörlés
  3. Én a hónap elején vettem meg ilyen kolis szárazsamponnak, mert pont le volt árazva, és hmm... megszerettem, egyszerűbb használni, mint az eddigi kedvenc Stella Herba Vitát, fincsi az illata is, úgyhogy most ő lett a kedvenc. Ha látok még valahol, biztos veszek belőle, még mielőtt végleg eltűnik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira tudom szeretni, amikor valami jó és kivonják...

      Törlés
    2. Szerinted én mennyire szeretem amikor tizedszerre fordul elő velem? :D

      Törlés
    3. Én állandóan ettől rettegek mindennel kapcsolatban :'D

      Törlés