2014. augusztus 14., csütörtök

L'oreal Lumi Magique korrektor

Pár hónapja nagyon rákattantam a highlighterekre és a fényvisszaverős dolgokra, legyen az primer, alapozó vagy korrektor, ez utóbbiból két fajtát is beszereztem tavasszal, azonban nem szeretek több ugyanolyan terméket kibontva tartani, így ennek csak most jött el az ideje. 


Csomagolás: elegáns, rózsaarany színű fém csomagolásban érkezik, minőségi termék érzetét kelti. Nincs rajta túl sok információ, csupán a termék neve, árnyalata és hogy Franciaországban gyártották, valamint egy kis lehúzható papíron az összetevői. A kiszerelése tekerős, mint általában a hasonló termékeké, az elején kicsit sokáig kell csavargatni a végét, de utána már könnyen kezelhető.



Állag: sokkal folyékonyabb, mint a Catrice hasonló terméke - ami már-már krémes - ennek köszönhetően könnyű eldolgozni. Hajlamos beülni a kisebb ráncokba, de púderrel való fixálás után már a helyén marad.

Hatás: a benne található apró mikrocsillámoknak köszönhetően tökéletesen ellátja a highlighter funkcióját, de ne ilyen batár csillámdarabokra gondoljatok, bőrön egyáltalán nem feltűnő. Van egy kis fedése, ami nekem pont megfelelő, de nem tudom, hogy a sötétebb karikákkal rendelkező lányoknál önmagában elég-e. Nálam egy egész napot kibír, nem tűnik el vagy folyik le rólam.

Előtte
Utána
Szín: ha jól emlékszem, három árnyalatban kapható, az enyém a legvilágosabb light, ami tényleg rettenetesen világos, pedig tudjátok, hogy én fehér vagyok, mint a fal, ezért világosabb bőrű lányok bátran kísérletezzenek vele. A többit nem próbáltam, de ezalapján úgy gondolom, hogy egyik sem lehet nagyon sötét.

Ár, elérhetőség, kiszerelés: 3-4000 forint környékén mozog minden L'oreal pulttal rendelkező drogériában, úgy emlékszem, hogy a Müllerben a legolcsóbb, de a Glamour napok alkalmával féláron is hozzá lehet jutni. 7 ml-t kapunk, ami nincs rajta a csomagoláson, de én interneten utánanéztem - csak összehasonlításképpen, a Catrice-ben 1,5 ml termék van és 1300 forintba kerül.

2 megjegyzés:

  1. Klassz kis darab, látszik, hogy tényleg "van hatása". :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is azért szeretem, mert nem csak olyan, mintha "levakoltam" volna a szemem alatti részt :)

      Törlés