2014. július 16., szerda

Bits & Pieces - Tízezer oldalmegjelenítéses köszönöm

Nagy nap a mai, ugyanis a blog elérte a tízezer oldalmegjelenítést alig néhány perce, szerencsére pont sikerült megörökítenem! :)
Nem szeretnék kisregényekbe bocsátkozni és leírni a szokásos sablonszöveget, hogy amikor elkezdtem, sosem gondoltam volna, hogy valaha elérem ezt a számot, de így van! Tavaly szeptemberben kezdtem még a Tumblr felületen, majd tizenpár bejegyzéssel február elején átköltöztem a Blogger felületére és hiába tekintem az őszi kezdést a blog születésnapjának, a költözéssel kezdődött el igazán az élet. Annyi mindent köszönhetek ennek a néhány hónapnak és Nektek, hogy nehéz lenne szavakba foglalni. Megismertem sok blogger "kolleginát", akik közül néhányan a privát életem rendszeres szereplői, a többiekkel pedig a bejegyzések alatt, a komment szekcióban beszélgetünk vagy éppen blogtalálkozókon rendszeresen találkozom. (Péntek, lányok, már csak kettőt kell aludni!) A sminkelés, a beauty témakör egy olyan része a mindennapjaimnak, amit szívből szeretek és cseppet sem kényszer és egy percig sem bántam meg, hogy belevágtam :)

Köszönöm szépen mindenkinek, aki valaha egyetlen bejegyzésemet is olvasta, aki rendszeres visszajáró, azoknak az olvasóknak, akik kommentelnek és bíztatnak, no meg persze a blogger lányoknak, akikben igazi egyéniségeket ismerhettem meg! :) 


12 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Az biztos, hogy nagyon tudunk örülni az ilyen szép számoknak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én már az ezernél is ujjongtam...:D

      Törlés
  2. Gratulálok, ez is egy kisebb mérföldkő :)

    VálaszTörlés
  3. Gratula hozzá, még tripla ennyi megjelenítést, és többet kívánok neked :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon gratulálok! :)) Én ugyan nemrég találtam rád, de azóta is szemem a pályán! :DD Még milliószor ennyit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, már számolok vissza a következőig :DDD

      Törlés