2014. július 6., vasárnap

Szerzemények #6 | Catrice kifutó termékek

Amint meghallottam a hírt a héten, hogy a Müllerekben elkezdték leárazni a kifutó Catrice termékeket, azonnal a Corvin felé vettem az irányt. Hálistennek még majdnem mindenből volt, amit szerettem volna, habár lehet, hogy később is lesz még egy második köröm. Idén az árak úgy vannak meghatározva, hogy minden kifutó termék féláras, nem fixen 700 forint, ahogy eddig, így sokkal jobban jövünk ki, viszont a Rossmannban 699 forint továbbra is, úgyhogy nem annyira értem...


A Made To Stay folyékony rúzsok már régóta izgatták a fantáziámat, de mindig lebeszéltem magam róluk, de most elhoztam a 040 Let's Red Loud! árnyalatot, az Ultimate Shine kollekcióból pedig 200 Get The Nudes Paper! fantázianevűt. A Re-Touch Light-Reflecting korrektor bevált, ez most a 010 Ivory, ami sárgásabb, mint amit ezelőtt vettem, de nem hiszem, hogy túl nagy lenne az eltérés. A körömlakkok között sok nyári, élénk szín akciós, amiket én nem szoktam használni, így csak egy világosabbat választottam, ez az 58 Meet Me Á Paris, ám gondolkodom rajta, hogy 350 forintért megérné beszerezni még néhányat, ami felkeltette az érdeklődésemet. 
Az Essence ugyan még nem kezdte el a leárazást, de kíváncsi voltam néhány dologra, az I Love Extreme szempillaspirált sokan dícsérik. Körömlakkozásban elképesztően béna vagyok, folyamatosan összekenem mindenemet, ezért kipróbálom a Studio Nails körömlakk javító tollat. A homoklakk-kollekcióm új tagja a Rimmel Sweetie Crush lakkok közül a Candyfloss Cutie, nagyon kíváncsi vagyok rá :)

Én személy szerint nagyon várom az új szortimentet mindkét márka terén, akad jópár ígéretes dolog, de ugyanakkor sajnálok is néhány terméket, amit szerettem. Írjátok meg kommentben, hogy ti mit vettetek és mit sajnáltok, hogy megszűnik! :)

4 megjegyzés:

  1. A Get the nudespaper rúzst én is megvettem, nagyon tetszik a színe :) Az I love extreme szempillaspirál az Essencetől pedig az all time favourite szempillaspirál nálam, remélem te is ennyire fogod szeretni mint én :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy még nem merem kibontani, mert jelenleg 3 szempillaspirált használok és nem szeretek ennél többet nyitva tárolni :DD

      Törlés
  2. Én a kétoldalú ecsetből vásároltam be, egy málnaszínű szájfényt, mattosító papírt, rúzsceruzát és egy visszafogott, gyönyörű szép rózsaszín lakkot vettem.
    Az általad vásárolt körömlakkjavító tollat nagyon szeretem én is, szerintem szuperul teljesít

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzsceruzán én is gondolkodom egyébként még, azt is régen ki akarom próbálni :)

      Törlés