2014. július 3., csütörtök

Balea Trend It Up Beach Style hajformázó spray tengeri sóval

Mostanában nagyon felkapottak a tengeri sós texturáló spray-k, amik azt ígérik, hogy használatukkal olyan hullámos frizurát lehet elérni, mintha most jöttél volna ki a tengerből. Több márkánál elérhető már hasonló termék, legnépszerűbb a Toni & Guy-é ám ennek az ára olyan 3000 forint környékén mozog, ami nem éppen pénztárcabarát, de milyen jó, hogy itt van nekünk a Balea! Az idei nyári kiadásukba tartozik ez a hajformázó, lássuk, hogyan teljesít.


Mit ígér? Használatával olyan lesz a frizurád, mint a szörföző fiúknak és lányoknak - igazi tengerparti feeling. A hajad matt és kusza hatású lesz, tiszta, zsírmentes textúra. Ráadásul a glicerin és a panthenol még hidratál is.
Alkalmazás: Fújd a törölközőszáraz hajra! A borzas hatás úgy érhető el, ha hagyod megszáradni a levegőn. Dús hatást kölcsönöz a hajnak, ha hajszárítóval szárítod meg.


Csomagolás: feltűnő, karcsú flakon, engem ez a türkiz-narancs színkombináció egyértelműen a nyárra emlékeztet. Pumpás kiszerelésű, a hátulján magyar leírással és az összetevőket sem takarták le, nem kell órákig kutatni utána.


Állag: teljesen vízszerű és színtelen.

Illat: elég édes és intenzív, használat után is érezni a hajon, engem a barackra emlékeztet.

Hatás: én nem úgy használom, ahogy a csomagoláson írják, ugyanis minden hajmosás után/formázás előtt kivasalom a hajamat, ahogy már régebben is említettem, tehát nem lenne értelme nedves hajra fújnom. A hullámokat legtöbbször fonással "hozom elő", így vagy ezelőtt, vagy akkor használom, amikor a fonást már kibontottam, hogy fixáljam a hullámokat. Nekem az érzete kicsit hajlakkos, olyasmi, mint amikor szárazsampont használok, tényleg matt érzetű lesz tőle a hajam. Egy kicsit mintha össze is tapasztaná, de ezt ígéri is, így nem rovom fel negatívumként. Ha fonás előtt fújom a hajamra, akkor sokkal definiáltabb és göndörebb hatást érek el, míg utána használva inkább a "beachy" frizura érvényesül.

Összetevők: nagyon tetszik, hogy panthenol is van benne, viszonylag kevés összetevővel rendelkezik. A só miatt én a használat utáni hajmosáskor egy gazdagabb pakolást teszek fel, mert félek, hogy nagyon kiszárítja a hajam, emiatt nem is alkalmazom túl gyakran.

Ár, elérhetőség, kiszerelés: 600-800 forint környékén találjátok meg a DM-ben a hajformázó termékek között, 200 millit tartalmaz. Állítólag limitált, bár a csomagoláson ez nincsen feltüntetve, úgyhogy nem tudom biztosan.


7 megjegyzés:

  1. Én is megvásároltam ezt a terméket a minap. Egyszerűen csak megakadt a szemem rajta és lekaptam a polcról. Nagyon tetszik. Az illata isteni és az én eredetileg hullámos hajammal csodákat művel bárhogy használom. Egyszerűen imádom! :D

    VálaszTörlés
  2. Én is gondolkodtam már a vásárlásán, de nekem amúgy is hullámos lesz a hajam ha magától hagyom megszáradni. Így nem tudom lenne-e értelme. Az illata, és talán a szebb hatás miatt szeretném megvenni. Szerinted mennyire hidratál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hidratálásra vágysz, akkor szerintem ne vedd meg, ez azt a hatást adja vissza, mint amikor kijössz a vízből és hagyod megszáradni a hajadat hajmosás és mindenféle nélkül.

      Törlés
  3. Áhh, nekem akkor ő felejtős! :D Alapból hullámos hajam van, nem kell még a rezes tapintás is, a só jótékony hatásaival egybefűzve!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem szívesen fogdosom utána a hajam, általában másnap meg is mosom, ha használom :D

      Törlés