2014. június 1., vasárnap

Beszámoló | Digital Divas bloggerkonferencia 2014

Nagyon vártam már ezt a hétvégét, ugyanis most volt a Digital Divas bloggeresemény az Avon és a Cosmopolitan rendezésében a Budapest Music Centerben. 
Megérkezéskor mindenki kapott egy kis nyakba akaszhatós kártyát a nevével, valamint egy Avonos jegyzetfüzetet és tollat. Egészen reggeltől koradélutánig különböző marketing szakemberektől és bloggerektől hallhattunk előadásokat, illetve kerekasztal beszélgetéseket, mindezt Lilu műsorvezetésével. Többek között részt vett Festy, Magdi, PandArte, Bebita Bonita, az Urban:Eve írója, Lívia és végül, de nem utolsó sorban a Krémmániás lányok is. Sok mindent megtudhattunk a cégek által való támogatásról, az együttműködésről más bloggerekkel, a fogyasztók igényeinek változásáról a technológia változásának függvényében, a trollokról, arról, hogy milyen időközönként "érdemes" bejegyzést kirakni a blogra, de nem akarok nektek szakmai estet tartani, főleg, hogy nem is tudnék. Egyébként saját wifink volt, úgyhogy szabadon Istagramozhattunk és a Facebookozhattunk, mindenki bőven ki is használta a lehetőséget :)

Ismét nagyon sok lánnyal találkoztam, például Andival, Meával - akinek amúgy nyertem a nyereményjátékán, így itt kaptam meg az ajándékot Tőle személyesen :) - Katyvel, Renivel, Dalmával, Krisztivel, Fannival, Vikivel és még egy csomó másik bloggerrel.


Kis szájfények a Fashion Days jóvoltából

Katy fotóz :)


Már az elején volt egy kis csúszás, úgyhogy az eredetileg egy órásnak meghirdetett ebédszünetből fél óra lett, így nem tudtam kimenni "normális" ételért, így főleg sütit és különböző kis szendvicseket ettünk. Elég sok mindent végigkóstoltam, mivel dél körül már eléggé éhes voltam, tekintve hogy nyolckor ettem utoljára.



Megpróbáltam elegánsra venni a dolgokat
Reniéket éppen fotózzák :)


Az esemény végén kihirdették a Digital Divas Awards győzteseit, díjat nyert többek között a Krémmánia, az Urban:Eve és a közönség kategóriában Eszti is.


Persze nem tértünk haza üres kézzel, kaptunk egyet a Cosmopolitan nyári számából és a kis szatyorban egy Avon bronzosító és szájfény is helyet kapott. Nem használok túl sok Avon terméket, úgyhogy ezekre nagyon kíváncsi leszek. 


Nyereményeim Meától
Ugyan főleg a blogolás "szakmai" részéről szólt ez a nap és néhol már túl töménynek találtam, mert nem gondoltam volna hogy ennyi mindenre kell figyelni egy platform sikeressé tételéhez és én még bőven nem azon gondolkodom, hogy hogyan kereshetnék pénzt vele de örülök, hogy részt vehettem és tagja lehetek az egyre bővülő magyar blogger közösségnek :)

28 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt olvasni erről az eseményről, én is szívesen elmentem volna, csak sajnos egyéb tényezők közbe szóltak. Biztosan nagyon hasznos dolgokat hallottatok. A képek pedig szuperek lettek, nagyon ügyesen fotózol, és igazán csinos voltál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy nem tudtál eljönni :/
      Köszönöm, igyekeztem, bár rengetegen voltunk és viszonylag nehéz volt mindent megörökíteni :D

      Törlés
  2. Kicsivel jobban élveztem volna ha van némi hangom is, dehát... :D Örülök, hogy találkoztunk, szuper nap volt szerintem is! :) A nyereményeket pedig használd egészséggel, remélem tetszenek! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a tegnapi nap nem volt túl szerencsés neked :D Előre tudom már, hogy a parfüm nagy kedvencem lesz, tegnap délután ráfújtam a csuklómra, azóta kétszer fürödtem és még most is érzem az illatát :)

      Törlés
  3. Szuper, hogy sikerült találkoznunk, tetszenek nagyon a képeid is! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a spontán bloggertalálkozók mindig nagyon jók :) Köszönöm! :)

      Törlés
  4. Engem mondjuk pont érdekel a szakmai rész. :D Szerintem ez egy igen érdekes téma, még ha az ember nem is vágyik 2000-es nézőközönségre, akkor is. Valami videó esetleg nem készült erről, amit majd valahol meg lehet nézni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem voltak benne sarkalatos pontok, például, hogy az az ideális, ha két-három naponta van bejegyzés meg csináljunk prezentációt a blogról, amit aztán elküldünk cégeknek...ha heti 4-5 postot akarnék összehozni, akkor már ez lenne a munkám :D Lehet, hogy én nem veszem akkor elég komolyan, de nem küzdök foggal-körömmel azért hogy a Google keresőlista első x helyén legyen egy-egy bejegyzésem :)
      Voltak videósok hátul a sorok mögött, azt viszont nem tudom, hogy csak válogatás fog-e készülni az egészről vagy esetleg felkerülnek valahová a teljes előadások :/

      Törlés
    2. Na, így azért súlyos lehetett a dolog. :D Leginkább azért érdekelne, mert szeretem olvasgatni, hogy kinek mi vált be blogolás terén, inspiráló tud lenni. Csak hát ma már tényleg mindenki ír ilyen posztot, olyan is, akinek konkrétan fogalma nincs az egészről, csak azért vágott bele, mert ha agyon ajnározza az Essence-t, akkor maholnap ingyen cuccokat fog kapni a Primőr talin. Viszont egy komolyabb blogger véleménye és sztorijai már érdekesebbek. :)

      Törlés
    3. Hát szerintem viszonylag sok ismétlődés volt, nagyjából mindenki vagy azért vágott bele, mert nem talált magyar "irodalmat" valamivel kapcsolatban, ezért megírta ő vagy éppen unatkozott és kellett valami, amivel levezeti a fölös energiáit meg kiadja magából, ami túlteng. Főleg olyanok beszéltek, akiknek vannak már támogatói meg együttműködnek cégekkel, nem volt különösebben "friss" blog...

      Törlés
  5. Én is ki akartam volna menni, hogy jusson valami meleg étel is a gyomromba, gondolhatod hogy kopogott a szemem mire hazaértem, pedig a pogácsájuk és a sütijük isteni volt! Csak össze vissza meg nem akartam zabálni mert illetlenség, másrészt meg próbáltam óvatos lenni hogy olyat vegyek el, amit meg is tudok enni biztosan. Nem úgy mint egyesek, hogy mit össze nem pazaroltak ott.... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne tudd meg hogy rárepültünk a pogácsákra Dalmával a kávészünetben :D Nekem az a hagymás-sajtkrémes-akármilyen szendvics jött be nagyon, hármat megettem belőle :D

      Törlés
  6. Én úgy sajnálom, hogy nem tudtam menni. :( Péntek este úgy feküdtem le aludni, hogy nem baj, lesz majd biztos máskor is, de mikor instán láttam a rengeteg képet... :) Igazság szerint érdekeltek volna az előadások is, de főleg a miatt szomorkodtam, hogy veletek nem tudtam találkozni. :( Na, de biztos lesz következő alaklom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jövőre is lesz, azt mondták :) Engem is főleg a társaság dobott fel, nem is tudtam, hogy ennyien leszünk, mert nem sokan jelezték, hogy jönnek :)

      Törlés
    2. Szuper! :) De remélem, hogy addigra már találkozhatok néhány bloggertárssal. :)

      Törlés
  7. Örülök, hogy máris írtál posztot, bizti tök jó volt :)) Ha nem lett volna egy napon barátnőm ballagásával tuti megyek, de hát ilyen az élet na, nem mindig ér rá az ember :/ Nagyon csinos voltál :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megpróbáltam addig összeszedni a dolgokat, amíg még friss volt az élmény :) Ballagás? Szombaton?:O
      Köszönöm, egyszer-egyszer ki kell öltözni...:)

      Törlés
  8. Sajnos én sem tudtam részt venni a rendezvényen, pedig nagyon szerettem volna. De legalább az Instagramos képek meg a beszámolók visszaadják egy kicsit a hangulatot. Nem mellesleg nagyon csinos voltál. Szabad tudni, hogy honnan van az a csodás blézer? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, a Blogger Shopping Day-en szereztem :)

      Törlés
  9. Nagyon örültem, hogy megismertelek! :) Szuper képeket készítettél! :)

    VálaszTörlés
  10. Ó, de jó lehetett! Remélem egyszer én is el tudok jutni egy hasonló bloggerina fejtágítóra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem hogy egyre több bloggerinát ismerhetek meg majd a közeljövőben :)

      Törlés
  11. Nagyon jó képeket csináltál, és a blézered is nagyon szép, imádom a színét! Jó volt találkozni, remélem legközelebb több alkalmunk is lesz beszélgetni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy végül nem hagytam ott a Blogger Shopping Day-en, tuti életem végéig sírok utána, ha nem veszem meg :D Én is remélem, kicsit szótlan voltam mindenkivel most :)

      Törlés
  12. Jó volt Veled itt is találkozni, és tényleg nagyon szép a blézered! Remélem, hamarosan ismét találkozunk :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ugye lesz a közeljövőben bloggertali megint?:)

      Törlés